w takich wypadkach ewentualnie można usunąć zdjęcie a nie treść całego posta
i to wszystkie posty po kolei
Wersja do druku
tyle, że w tresci 11 punktu nie ma słowa o przypadku, gdy ktos z forum odchodzi. Wtedy moim zdaniem ma prawo wyczyścić swoje posty. Ja sobie przynajmniej przyznaję takie prawo :P
przepraszam serdecznie, że tyle nastukałam ;)
i już tak nie przeżywajcie, że mogę bana dostać albo regulamin naruszyć. Albo co gorsza - o zgrozo! - kogoś urazić. Prawdą najlepiej. ;)
Nikt więcej nie ma praadise erraid oprócz mnie, więc nie śmiecić tutaj. :ninja:
edit. a i przepraszam, że jestem taka nieodpowiedzialna i bezmyślna i dodawałam tutaj swoje zdjęcia. To skandal jest.
madzi. Forum innymi prawami sie rządzi.nie ra widziałam akcje kiedy ktos kasował swoje posty i jest to dla mnie zrozumiałe. Jesli towarzyszy temu kwas , ludzie nie chca aby ich tresci były do wglądu skoro nie chca miec juz z forum nic wspólnego. Emocje;)
Znow mnie jakis kwas ominal? ;)
jak odchodzi to tak, bo i tak za to dostaje ostrzeżenie, zaleznie od liczby i wagi ostrzeżeń dostaje sie bana i odchodzi na wieczność, jesli to pierwsze ostrzeżenie to luz,na razie jak widac, nie odchodzi, co podpada pod naruszanie tego punktu.
poczekamy zobaczymy, nie ma co się kręcić.
się podpiszę :)
a w temacie zdjęcie chusty, ze strony producenta
https://elasticbeanstalk-us-east-1-8...e0fba0aa3.jpeg
Bo to jakieś ptactwo... Pawie? ;)
Nie śmiałam nadmienić, że dostrzegam wątki ornitologiczne. Zakamuflowane nieco. Dziubkami ku sobie zwrócone. Trochę jakby łowickie, a trochę jakby na motywach wzoru z innej chustowej stajni ;)
Ze niby z dziobkow sobie spijaja? Tworzą kącik wzajemnej adoracji? Coś na wzór atmosfery panującej tutaj na forum ;)
to są ptaszory? byłam przekonana, że to takie fantazyjne renifery z pięknym porożem :hide: