No i w akcji:
edit.
Wersja do druku
No i w akcji:
edit.
super Wam pasuje! śliczna chusta :)
Śliczna :love:
Bardzo ładna! No to chyba będę musiała ja kupić :roll: :?
świetna jest teraz mam dylemat -turku czy brązem czy hacka kółkowa :))
No właśnie!
Ale brązik wiązany ,a hacka kółkowa to zły zestaw?? :lol:
a mnie zastanawia inna rzecz
czy ten wzorek turkusowy jest tkany nitkąw innym kolorze
czy jest moze drukowany na brązie??
możesz się przyjrzeć PodwójnaMamo tej chuście i napisać jak to wygląda??
jakie jest prawdopodobieństwo że wzór się spierze??
wtrącę się :mrgreen:
na oko to drukowane jest.
tkane na pewno nie, bo druga strona jest przecież goła.
ciekawa jestem właśnie czy (kiedy) ten wzorek się zetrze :twisted:
a tak poza tym, to ładniuchna jest.
Sęp-Szarzyński lepszego oksymoronu by nie wymyślił.Cytat:
Zamieszczone przez PodwójnaMama
coś nie może być jednocześnie słodkie i słone :), o ile nie jest barokowym wierszykiem.
pamiętam rapalu z Dni Noszenia.
miałam ją na sobie
hm, jakbym motała się w blachę :hide:
Pasjo wiem co piszę :lool: sztywna jest jeśli chodzi o materiał sam w sobie, czyli nie jest miękka, nie da jej się zmiętosić bo jest właśnie sztywna. Ale jednocześnie jak ją pomiziać ręką, pogłaskać to straszne mięciutka tkanina. W dotyku jak flanelka, ale w "konsystencji" już nie - kurdę trudno strasznie to wyjaśnić :shock:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Przy motaniu faktycznie sztywniara bardzo, ale przy głaskaniu mięciutka bardzo. Właśnie się pierze więc zobaczymy jak będzie potem.
Aliona mówi prawdę- drukowany jest ten wzorek dlatego też:Cytat:
Zamieszczone przez anntenka
Cytat:
Zamieszczone przez PodwójnaMama
Wczoraj na dlugim spacerze ani razu nie musiałam dociągać ani nic poprawiać, świetna nośność! Nie osiada, zabiera ciężar dziecka... ale do wiązania trzeba się przyłożyć. Sztywna jest nadal (prana i wirowana 3 razy). A ja coraz bardziej w niej zakochana jestem :applause:
piękna ta chusta :love:
i Wy prześlicznie wyglądacie!!!!
to druga chusta ktora ma zdecydowanie moje kolorki:D pieknie Wam w niej:D
bardzo ładne zdjęcia .
czy możemy poprosić na adres bebelulu@bebelulu.pl ?
chcielibyśmy takie piękne zdjęcia w galerii umieścić (najlepiej wraz z opinią :P )
będziemy wdzięczni za napisanie za jakiś czas- jak się chusta zachowuje po kolejnych praniach?
- wszystkie takie uwagi są dla nas niezmiernie cenne i pomagają nam poprawiać nasze chusty aby jak najlepiej mogły służyć mamom i dzieciom .
Właśnie z myślą o wysłaniu do Was te zdjęcia robiłam :mrgreen: . Tylko jeszcze opinię musze ładną naskrobać i wyślę :mrgreen: Postaram się też może jeszcze ładniejsze zdjęcia w weekend porobić, ale te też oczywiście wyślę na meila :)Cytat:
Zamieszczone przez Bebelulu