a ja wlasnie dopiero dojrzalam ten kapturek, kurcze fajny jest :) naparwde praktyczny.
Wersja do druku
a ja wlasnie dopiero dojrzalam ten kapturek, kurcze fajny jest :) naparwde praktyczny.
lizzy gdzie kupiliście takie cudo w żyrafe???podeślij jakiegoś linka :lol:
kupilam na tbw, sprowadzalam z US, w Uk nie widzialam 'zyraf' :) tylko inne wzory. Ta zyrafka jest taka troche futerkowa, smieszna
:hmm: troche tępa jestem...co to jest to tbw??
lizzy9 jak juz tak kusisz :) to pochwal sie ile masz tych nosidel bo ja naliczylam conajmniej trzy :D (pozazdroscic bo sa pieeeeekne)o MT nie wspomne :)
Moj bardzo wyrozumialy maz :wink: smieje sie, ze mam teraz nowe hobby. Mam APLX, dwa beco, Kanga X i dwa moshibaby. Pozbylam sie dwoch didkow, aby nabyc dwa nosidelka. :wink:
http://www.thebabywearer.com/Cytat:
Zamieszczone przez Lela
A czy ten materiał nadaje się na lato? Bo skoro futerkowa to chyba trochę grzeje? Znalazłam taki materiał i myślałam o uszyciu z niego MT ale teraz się lato zbliża więc dlatego pytam.Cytat:
Zamieszczone przez lizzy9
ech, jak tak ogladam stosiki wszystkich dziewczyn to mi sie wydaje ze moj maz to jakis inny gatunek :) :) :) no ale dzieki temu mamy na rachunki :) tym sie pocieszam, rownowaga musi byc . A nosidelka sa przepiekne i pewnie baaardzo wygodne :)Cytat:
Zuzia, material zyrafa jest tylkl naszyty na zewnatrz, pod spodem jest bawelna. Nie wiem jak taka kombinacja bedzie sprawdzac sie w upalne lato, zobaczymy. Na pewno nosidla z jasnymi pasami, na jasnej bawelnie beda ok w upaly (tak jak np moje moshi).
Dzisiaj przez ponad 3 godziny spedzilismy w Ickworth House, a wlasciwie w parku obok tego pieknego palacu. Park jest niesamowity, olbrzymi, sa tam piekne ogrody, a takze fajne trasy dla trekkingu i trasy rowerowe. Przeszlismy kilka kilometrow, ja przez 3 godziny (no z przerwami :wink: ) nosilam Orlinka na plecach w beco zyrafce :D Powiem, ze nosilo sie naprawde bardzo fajnie, odczucie moje to tak, jakbym nosila jakis plecak, a dziecie wydawalo mi sie lekkie. Mlody zaliczyl jedna dluzsza drzemke, podczas gdy jego tata ze starszym bratem biegali z pilka do rugby :)
Ponizej fotka Orlinka na moich plecach:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...vsAFa6DqEB.jpg
Cudna ta zyrafka. Moja przyjaciółka pewnie dałaby się za nią pokroic...
Zdjęcie wspaniałe, modele niezawodni. :)
Powinnaś gdzieś zrobic wystawę tych wszystkich fotek. :D
Chcialam wam jeszcze powiedziec, ze w US jest kobitka, ktora szyje tzw koszulki na nosidla ergonomiczne :) Taka koszulka nazywa sie slipskinz, mozna ja zamowic na beco, connecte czy APLX. Zakladajac takie 'ubranko' mozna radykalnie zmienic wyglad swojego miekkiego nosidla ergonomicznego 8))
Pamietacie moje beco z haftowanym panelem? Oto one w nowej szatce :wink:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...g8RkpCBvYB.jpg
Śliczne są te beco...
Tylko nie sprzedawaj ich zbyt szybko, bo na razie się spłukałam :wink:
Super sprawa z tymi koszulkami. Beco drogie jest a w ten sposób można z jednego mieć kilka :D
Tylko szkoda że ze z US do nas daleko więc przesyłka droga.
śliczną macią tą żyrafkę :D
Przepiękne zdjęcie, przepiękne nosidło i Wy oczywiście śliczni :-) Ta żyrafka to marzenie po prostu! No i te BabyLegs też boskie :-)Cytat:
Lizzy nosidełko świetne. Widziałam też inne na zdjęciach. Generalnie są super. Szkoda, że u nas nie można ich normalnie kupić :(
"ubranko" dla nosidełka tez świetne :) Czy "baby legs" to są getry takie jak widać na zdjęciu?
Kusicielka, kusicielka! :wink:
Lizzy, ja zawsze patrząc na Ciebie na zdjęciach zastanawiam sie, jak Ty to robisz, że wyglądasz jak moja młodsza siostra? :twisted:
A nosidło faktycznie ładne, w "ubranku" także. Przetestujemy na następnym potomku (kiedyś).
Lemonka, tak to sa baby legs, bardzo praktyczne getry dla malucha :)
Lizzy na tym zdjeciu to wygladasz nawet jak starsza siostra swojej córki!
Swietny pomysl z tym ubrankiem na nosidlo! [hej szyjace koleżanki - przypatrzcie sie uwaznie,ok?? ;)]