ja chcę fioletowe :) już kiedyś pisałam do nich, ale nie odpowiedzieli, jest jakaś Czeszka na sali? albo blisko granicy...może zamówienie zbiorowe?
Wersja do druku
ja chcę fioletowe :) już kiedyś pisałam do nich, ale nie odpowiedzieli, jest jakaś Czeszka na sali? albo blisko granicy...może zamówienie zbiorowe?
a przez ich anglojęzyczny sklep nie daje rady kupić? http://kibibabycarrier.eu/shop/
Jul dzięki :-* robrze czytam koszt wysylki 12 oiro? Kto zamawia?
bohemkę mamy:) ja tez weszłam w końcu( a t takie proste...) przez anglojęzyczny sklep. chyba się skuszę....
Fajne. Ciekawe jak się w nim nosi. Podoba mi się bardzo to możliwość regulacji
ja tez przeliczam:)
Mnie tylko jedno zastanawia- czy te napki dziecko w nozki nie uwieraja? Jak sa wszystkie zapiete to ok ale jak kilka wystaje to na ile w te nozki ugniata czy to tylko takie moje wrazenie z fotografii?
Też się nad tym zastanawiałam, bo chciałabym uszyć sobie sama nosidło, i analizuję teraz wszystkie możliwe rozwiązania.
A jak ktoś by się chciał samemu wybrać, to wyszło mi, że te Smiřice są 38 km od Kudowy Zdroju, więc jak ktoś ma blisko, albo wybiera się na urlop..........
Kupil ktos?
Mnie az palce swedza ;)
Właśnie wypatrzyłam na alle: http://allegro.pl/kibi-czeskie-nosid...182602230.html
tylko nie wiem, jak to się przekłada cenowo.
Na stronie producenta jest cena 108 euro+12 euro przesyl, czyli mniej wiecej tak samo.
Dziewczyny, znalazłam sklep internetowy z czeskiego Cieszyna, ja mieszkam w Polskim :-) pisałam do kobiety. Ona bezpośrednio zamawia u producenta. Jakby co ja mogę u niej zamówić, odebrać osobiście i powysyłać już z Pl. Pisała że na razie nie ma nosideł u producenta bo szwalnie nie wyrabiaja i mają być w połowie lipca. Czy któraś byłaby chętna? Jakby co to sklep nazywa sie numama.cz. napisalabym w zamówieniach zbiorowych ale już nie można.
Szkoda, że teraz... ja już nie mam kaski na drugie nosidło.