ja mam porównanie do obu. Latem nosiłam w BB a teraz mam testową Nati z bambusem i przyznam, BB lżejsza i bardziej przewiewna jest. Nati jest dużo cięższa, ale bardziej miękka. :)
Wersja do druku
ja mam porównanie do obu. Latem nosiłam w BB a teraz mam testową Nati z bambusem i przyznam, BB lżejsza i bardziej przewiewna jest. Nati jest dużo cięższa, ale bardziej miękka. :)
mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...
mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...
Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie? :hide: Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić? :oops:
Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie? :hide: Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić? :oops:
tez mialam dylemat czy Nati czy BB, ale wybieram BB :] jeszcze nie zamowilam (czekam na przelew z pracy) a juz sie nie moge doczekac :)
Ja jeszcze czekam, aż Malutka się urodzi i dostanę macierzyński i zacznę polowanie :) Ale chyba też na BB :)
Ja też się zastanawiam... ale póki co skłaniam się do nati z bambusem.
Miałam dokładnie ten sam dylemat. Bardzo długo zastanawiałam się którą wybrac. Jednego dnia byłam na 100% pewna, że babylonia będzie lepsza, drugiego skłaniałam się bardziej do nati. A w końcu wybrałam.... vatanai :D I muszę przyznac, że to był bardzo dobry wybór.
Vatanai? A w jakim wieku masz dziecko? I dlaczego akurat zdecydowałaś się na V.? :)
czy Babylonia lub Bambus sa lepsze na lato niz Ellaroo?
Anialodz, trudno porównać Nati bambus i Babylonie do Ellaroo. Ellaroo jest stanowczo cieńsza. Będziesz może w sobotę w Filemonie? Przyniosę Babylonie i próbki bambusów Nati i poproszę Musli o przyniesienie Ellaroo to sobie porównasz.
chyba wszystkie 3 macalam ale nie jednoczesnie. kurcze, nie daje rady w indio przy upalach...w filemonie raczej bede.
Córeczka ma 6 tygodni, a na maru przekonał mnie kolor, śliczny jest :D , no i to jest bardzo cienka chusta, powiedziałabym że to taki długi szal.Cytat:
Zamieszczone przez Goswiek
Bambus podobno jest śliski i ciężki w dociąganiu, a babylonia ostatecznie odpadła ze względu na kolor, tzn. cienkie paseczki, bo rozważałam tylko coctail fruit.
polecam Babylonie!
super na lato, super się dociąga, super dla cięższe dzieci, super miękka no i te kolory :love:
A o Strawberry Stripe Babylonii nie myślałaś? Zestaw kolorów też smakowity :)Cytat:
Zamieszczone przez ivonne07
Myślałam tylko o coctail fruit.
Faktycznie kolory bardzo apetyczne :) Może kiedyś będzie mi dane wypróbowac babylonię. Narazie maru sprawdza się znakomicie, chociaż nie mam porównania do innych cienkich chust (mam tylko grubego hopka). Muszę powiedziec że w miarę jedzenia apetyt rośnie i mam coraz większą ochotę na inne chusty. Szkoda, że finanse nie pozwalają :(
podpisuję się. Jest cudowna i kolory mają powalające, to są moje ulubione pasiaki. Cieniutka. lekko nosi, że hej. Oboje z mężem lubimy bardzoCytat:
Zamieszczone przez lori