O to jest nas już sporo :)
Wersja do druku
Jeśli mogę odebrać w Krakowie (w sumie to zależy jeszcze gdzie) to chciałabym Płetwala :-)
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Płetwal w Krakowie :)
1. wruuuu
2. Danala 2 lub 3
3. gazetka
4. merida 1 lub 2
5. Lucy van Pelt ?
Jeśli ja będę zamawiać to odbiór możliwy jest na Rynku Głównym, Ruczaj, Kurdwanów i Swoszowice, ewentualnie mogę siostrze na Hutę jeszcze przekazać ;)
To przydałoby sie 10 pletwali zeby sie zalapac na promocję. Moze by watek osobny zalozyc ;)
wruuuu, ja bym mogła płetwala wziąć, tylko czy wtedy byś mi go mogła przesłać razem z Percym? Jak oczywiście jeśli uzbiera się kolejna piątka na promocyjną cenę :)
Będę w Krakowie w listopadzie na Kazimierzu - da radę umówić się na odbiór? :-)
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Któraś z zamawiających ma blisko na Kazimierz? Bo ja mam kawałek ;)
Chciałabym obie ;) i Płetwala błękitnego i Lwa i ptaka. Mnie niestety Kazimierz też nie po drodze, ale jak trzeba będzie to mogę podjechać, tyle, ze ja mogę tylko w okolicach 15-stej.
Jest opcja z wysyłką? Jestem nie w temacie bo ogarniam nowy telefon
wicia, wruuu szuka chętnych osób na książki z wyd. Łajka, bo można kupić 5 książek w cenie 149zł + 10 zł wysyłka
Dzięki, Idę patrzeć co mają. Dzięki merida
Wysłane z mojego 5051X przy użyciu Tapatalka
Płetwal błękitny oraz Lew i Ptak dla mnie. (Tylko że wysyłka, :confused: )
Wysłane z mojego 5051X przy użyciu Tapatalka
Ale ze strony wynika ze kupuje sie piec lwow i ptakow, piec pletwali, nie i to i to.
No to ja też nie umiem jednak czytać ze zrozumieniem bo chciałam zamówić 5 różnych :-(
Przecież tam jest wyraźnie napisane że wybierz zestaw 5 dowolnych książek, nie wiem jak zakupić przykładowe 10 pletwali, ale ja chcę 5 różnych więc się nie przejmuję :)
Pochwalę się ostatnimi zdobyczami szmateksowymi mojej mamy :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...41946cc193.jpg
wow
Ten pakiet w Łajce, to dodałam pięć różnych i poszło, ale jak ktoś wyżej zauważył nie ma możliwości dodać pięć Płetwali. To zbiorowe zamówienie będzie trzeba pewnie jakoś indywidualnie omówić z wydawnictwem.