Można zakolejkowac do oliwkowej?
Można zakolejkowac do oliwkowej?
Zaglądam tu co rusz, no śliczności wychodzą spod Twoich dłoni!
Wrócę na chwilę do Twojego męża, bo mi się jego wizja Twej przyszłości spodobała :-P ciekawe co on będzie na starość robił :poke:
Kusi mnie ten bawełniany turkus :duh:
Twój mąż się zna na żartach, prawda? Bo miałabym propozycję :)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1629.jpg
Niech kusi, od tego jest :) Uściski!
To ja niniejszym wpisze sie do kolejki i zastanowie sie nad szczegolami :)
Ja tez chciałabym zamowic dwie rzeczy: szale albo chusty na zimę, plus może coś dla Dzieciaczkow. Najchętniej z merynosa. Tylko jeszcze nie wiem, jakie kolorki, o tym bardziej jaki wzór. Czy taka malo sprecyzowane zamówienie mozesz dodać do kolejki?
Dziewczyny, na privy poodpowiadałam. Co do kolejki, to poproszę chociaż o sprecyzowanie, co to ma być - czy chusta czy chusta z czapką i wzór chusty. Ja Was do kolejki powpisuję, ale jak nie będę miała szczegółów, to będę robiła to, co mam doprecyzowane. No i trzeba wziąć pod uwagę, że jeszcze po drodze należy wybrać włóczkę. Nie zamawiam osobno pod każde zamówienie, tylko czekam aż mi się trochę uzbiera, więc tu też dochodzi czekanie. Dal mnie poszukiwanie włóczki i doradzanie Wam jest najtrudniejszym etapem, bo sama nie znam tych włóczek - często wnioskuję na podstawie opisu. Dlatego to wszystko trwaaaaa.... A zimno się pewnie zrobi z dnia na dzień :ninja: Oby jak najpóźniej.
Dla mnie też wybór włóczki jest najdłuższym etapem. Bo wiem czego chcę, a tego nie ma :lol:
Szukamy :ninja:
Plusem jest to, że wiesz, czego chcesz :)
długo już tu zaglądam i w końcu dojrzałam do zapisania się do kolejki - wysłałam pw :mrgreen:
Zwalniam oliwkę, gdyby znalazła się zdecydowana, ale dalej o niej myślę:lol:
a czy oliwka to już zimowa?
Tego konkretnego gatunku nigdzie indziej nie znalazłam. Zobaczymy, co napiszą...
Zaraz Ci odpiszę.
:)
Ona jest bardzo lekka i cieniutka, ale z takiej bardziej puszystej włóczki, więc raczej na jesień, także na zimę.
dotarł mój turkusowy bambusik :heart: prześliczny, troszkę gryzie, ale oswoimy się :love: dziękuje ślicznie ;)
i zapisuję się na komplecik zimowy o którym pisałyśmy ;)
pozdrawiam ciepło ;)
scarlet, skrzynkę przepchaj :)