o, mój Antek identycznie ochrzcił nowe pieski :D:D:D
Wersja do druku
Przed chwilą dotarły pieluszki. Chciałam obejrzeć , zeby się podzielić pierwszym wrażeniem. Ale mój syn zabrał pieluszke w morskie wzory i nie chce oddać:lool: czy może być lepsza recenzja pieluszkowa?
A do mnie właśnie dotarły żabki :D później się będę nimi cieszyć i dokładnie oglądać :D a jak się uda to w najbliższych dniach spróbuję jakieś zdjęcie w nich zrobić naszej małej żabie :P to się pochwalę ;)
Martulec :thumbs up:
Wruu super :) Zdjęcia w akcji baaardzo mile widziane :)
dotarły do mnie pielutki, prześliczne są :)
ale myślałam, że safari będzie takie jak na zdjęciu, czyli z zielonymi napami, a tu też napy białe...
współczuję Tobie Moniko, tyyyyle różnych gustów,a Ty jedna, biedna, musisz wszystkich jakoś zadowolić ;) W sumie nawet nie musisz, ale starasz się :)
a czy będą jeszcze dostępne jakieś wzory z wcześniejszych kolekcji prócz tych co aktualnie są na sklepie?
I moje przyleciały :) Piękności :)!!!!!:heart::beat::heart:
Już się piorą :) Śliczne są :)
I powiem szczerze, że matrioszki na zdjęciu tak mnie długo do siebie przekonywały i przekonała mnie promocja, a na żywo są naprawdę urocze :)
No, a te nowe....ach :)
Dzięki Monia :)
PS. część schowałam przed mężem, bo jakby tyle nowych zobaczył.....oj kiepsko by ze mną było....ale on na szczęście jak będą w stosiku to chyba nie zauważy nowości :)
U nas pieluszki też już są w pralce :D ;)
Przepiękne !!! Bardzo podobają mi się wyraziste, wesołe kolory :)
I muszę powiedzieć, że zastanawiałam się nad ptaszkami w kółkach, a na żywo są śliczne ! i na pewno od razu bym je wzięła ;) co nie zmienia faktu, że pierwsze na pupci wylądują kwiatki folkowe :D
no tak, zdjęcie safari stare, muszę dopisac informację o białych napkach :) dzięki za uwagę :)
Stare wzory będą ale za około 2 miesiące. Teraz tylko to co w sklepie. Jak macie jakieś preferencje ze starych wzorów to piszcie- przy następnym rzucie będziemy dorabiać :)
Bardzo się cieszę :heart: Matrioszki mnie na żywo zachwycają, ale ja jestem nieobiektywna, bo marzy mi się jakaś malutka dziewczęca pupka w domu ;)
ach, bardzo bardzo się cieszę :) mam nadzieję, że dotarły w całości, bo nie miałam większych kartoników i z M. się namęczyliśmy przy pakowaniu ;)
Ptaszki w kółkach na żywo są śliczne, była dziś moja przyjaciółka i stwierdziła że na zdjęciu jej się w ogóle nie podobały, a na żywo bardzo :)
Dziewczyny jakbyście chciały się dzielić zdjęciami na małych modelach to ja bardzo chętnie :heart:
W całości , karton nieruszony :) ale faktycznie był napakowany ;) takie przesyłki mogę dostawać częściej tylko kto to sfinansuje :D a zdjęcia modelki na pewno w najbliższym czasie wstawie :)
to ja się piszę na białe ptaki;)
Dobrze,ze tycb ptaszkow w kolkach nie widzialam u Ciebie na zywo:hide::duh: wzor na fejsie mi sie podobal nawet bardzo,pieluszka na zdjeciu juz tak nie koniecznie,a na zywo jakbym sie zakochala to :twisted::duh:
tak sobie uswiadomilam,ze tylko kotki,podniebne ptaszki i te w kolkach i mialabym wszystkie z nowej kolekcji:hide::cryy::whistle::bduh:
Moniko, wczoraj złożyłam kolejne zamówienie, ale nie zrobiłam od razu przelewu, i nie spisałam sobie ani numeru ani dokładnej kwoty.
A nie przyszło mi mailem potwierdzenie z kwotą :( Help
ale stare wzory też już będą z białymi napami, tak?
mi się marzą białe ptaki i rybkowa ferajna i jeszcze parę innych, a raczej wiele, wiele, wiele innych ;)
a ja nie wiem już czy bym chciała folk z poprzedniej kolekcji czy z tej :hmm: czy któraś z Was ma i mogłaby zrobić zdjęcie na modelu :mighty: i matrioszki skoro takie ładne :mrgreen:
a będzie można w przyszłości zakupić pieluszki z welurekiem od pupy, czy raczej nie ma tego w najbliższych planach?
Martulec nie wiem co z tymi mailami ostatnio. Musze M poprosić by to poprawił. oczywiście podeślę Ci dziś na maila wszystko.
dito tak z białymi napkami. Welurku nie planuję, za dużo kombinacji z dwoma różnymi środkami niestety.
Przed chwilą przyszły materiały na formowanki :love: Mam nadzieję, że Was urzekną tak jak i mnie. Niestety ceny formowanek pójdą dosyć do góry. :frown
W sumie formowanek mamy dosc,ale jak beda za ladne.. a sa jakies zielone wzory?choc lepiej zeby nie bylo:P
A ile cena pojdzie w gore? Mozesz juz zdradzic?
Edit: a mi potwierdzenie nigdy nie przychodzi,a robilam chyba z 5 zamowien prze sklep.. nawet nie wiedzialam,ze macie potwierdzenia na maila;)
super, że formowanki powoli ruszają :)
daj znać Monika jak beda miały się już znaleźć na sklepowych półkach ;)
Będą gdzieś za około 2 do 3 tygodni.
Cenę jeszcze liczę ;)
A ile planujesz wzorów formowanek? Tak mniej więcej ;)
na pewno 5 nowych, możliwe że 6. Może powtórzę też z tej ostatniej kolekcji coś, ale to po 1-2 sztuki.
U nas też już są nowe pieluszki :beat:
Faktycznie, w niektórych pul jest trochę sztywniejszy, ale np. ptaszki są tak miękkie jak pieluszki z poprzedniej kolekcji.
A co do naszej ulubionej, to chyba jednak żabki :heart:
Pięknie kontrastują z białym tłem. Prześliczne!
katsos bardzo się cieszę :) rybkowa ferajna będzie na pewno, to jeden z moich ulubionych wzorków :)
Losanna ten PUl jest w całej serii taki sam :ninja: ciesze się że jesteś zadowolona! :)
Właśnie pieluszka przeszła u nas pierwsze testy.
Dla mnie pierwsze w ogóle bo wcześniej NappiMe nie używaliśmy. A SZKODA!!!!
Monika, duże brawa, pięknie leży, nie odstaje, nie robi efektu dużej pupy. I nie przecieka :) Wzorki są prześliczne!
Czekam na formowanki :)
Taka uwaga ode mnie, spotkałam się z Twoimi pieluszkami gdzieś podczas poszukiwań różnych marek i wiesz, dlaczego nie zdecydowałam się spróbować - bo na zdjęciach wyglądają na krótkie w stanie i dość szerokie.
Ale od teraz będę polecać całym sercem.
Obiecałam zdjęcia z rozpoczęcia przygody z żabkami a więc wstawiam aczkolwiek nic mi ostro nie wyszło :duh: :hide: :thumbs down: pogoda nie bardzo a nie wpadłam na to żeby lampy użyć ech (przydał by się lepszy aparat) :P co więcej mały nie usiedzi na miejscu i wyszło jak wyszło :lool: Co gorsza dałam mu zabawkę z rzepą i mi małe dziurki porobił na PULu ancymonek mały tak z nią szalał :mad: Moniko ratuj ! co mi radzisz złapać to jakoś nitką czy co :duh: :cry:
http://images43.fotosik.pl/1753/4bdbab69611c11dcmed.jpg
http://images44.fotosik.pl/613/0ef6d5069a978b99med.jpg
http://images34.fotosik.pl/577/5786a72407d5443emed.jpg
ojej jak mi miło :oops: i nie ukrywam że bardzo mnie cieszą takie opinie :) dzięki za uwagę o zdjęciach, w sumie ciężko oddać produkt na zdjęciu niestety..
przyjrzyj się :)
jak tam testy? :)
Ależ super :love: mi się zdjęcia bardzo podobają! Mogę do galerii dorzucić? a co do PULa to podejrzewam ze laminatu nie zniszczył, czyli ciec nie powinno. Podeślij mi zdjęcia na maila to podumamy, bo jeszcze się z tym nie spotkałam ;)
Małe dziurki mi ta żabka - zabawka jego zrobiła ..... :/ na szczęście na uszach to nie będzie przeciekać, ale z drugiej strony akurat w miejscu, które się naciąga...boję się, żeby większe się nie zrobiły .... chyba lepiej zaszyć
edit. Do galerii na stronie sklepu? czy na fb?
na strone sklepu, może byc też na fb, lub jak wolisz. Jak na uszach to może zaszyj?
Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! :) Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki :)))
Dzięki :) oj jest 10 kg coraz bardziej ruchliwego szczęścia :D jeszcze mi tą swoją żabką ukochaną tak bił tą pieluszkę przed włożeniem (że 3 dziury zrobił ;) )
http://images43.fotosik.pl/1753/9f2e20d9a20b9d50med.jpg
A to widzę, że fan żabek Ci się trafił :) W jakim jest wieku? (nigdy nie wiem, jak o to pytać, jak malucha wiek liczy się w miesiącach :)) Mam nadzieję, że pielusi nic nie będzie. Pozdrawiam ciepło!
Tak jak pokazuje mój suwaczek ;) prawie 9 miesięcy :)
Wruu jasne, poczekam :) synuś przesłodki :)