Gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom SN i jednocześnie straaasznie zazdroszczem :)
Wersja do druku
Gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom SN i jednocześnie straaasznie zazdroszczem :)
Zazdroszczę, trochę...
Ale to z zrzuty z ekranu?
Dokładnie tak milorzab.Napisałam do nich maila załączyłam print screeny i wyjaśniłam sytuację,jak chusty znikały z koszyka.Napisałam,że jeśli jeszcze coś mają to ja chętnie kupię.
Dostałam odpowiedź,że wyślą mi fakturę do zapłaty z rozmiarem 6 :) Fakturę dostałam,zapłaciłam i dostałam potwierdzenie zamówienia.Czekam.
A ja głupia nie zrobiłam prt scr z tych nerwów, a tyle chust miałam w koszyku :duh:
No nic, trudno się mówi i żyje się dalej...
Następnym razem będzie człowiek pamiętał :twisted:
I jeszcze raz gratuluję szczęśliwcom!!:applause:
btw, ciekawe ile takich reklamacji rozpatrzyli, bo niezadowolonych było wieeeeeleeee ;)
no pewnie te ze zdjeciami dostaly z tego co ze stronki sciagneli...na fb. kawowo-oschowym jest duzo wpisow roznych:ninja:
Ja miałam tylko 3 printy.Jak mi już sporo chust uciekło się dopiero zorientowałam,żeby robić bo to jakiś dowód.
A na fb można sporo poczytać.Nie każdy chustę dostał i jest wiele osób niezadowolonych z takiego rozwiązania.
niektórym na pocieszenie Braida zaproponowali...
ja wysłałam im 7 zdjęć
z czego na 5ciu są rozne chusty
a 2 objasniają co się dzialo dalej
np: errorek 404
albo info o koszyku
a jestem w szoku bo im proszke nawrzucałam, tak wiecie konstruktywnie ;)
wiec myślałam ze nawet sie nie odezwą ;)
a tu ciekawosta z fb
szczesciara z tej mamuśki
http://rolka.pxd.pl/gallery/pic399/v...1061957728.jpg
dzieki kochana:kiss:
ja tez się bardzo cieszę
choć jeszcze nie wierzę
musi dojść...hahahah...
Może właśnie dlatego, że im "nawrzucałaś" to się poczuli i odpisali ;)
A jak już do Ciebie dotrze to koniecznie foty z akcji!!! :mrgreen:
edit: o kurcze, rzeczywiście szczęściara z tamtej!
Mnie się coraz bardziej Maya podoba, i już nie wiem czy szukać smoków czy mayę :bduh:
A wiecie, co? Ja po tych zdjęciach, to nie wiem, czy mi się Aspen nie odwidział... Motane też widziałam i dpupy nie urywa...
zoana, święta racja :D
do mnie idzie braid 5 :) napisalam, ze mi zniknal byl, nic nie wysylalam, bo nie mialam (ale zalogowana bylam na stronie, moze to sie da jakos sprawdzic??). zapytalam czy po podliczeniu nie maja czegos na zbyciu, w ramach odpowiedzi dostalam rachunek do zaplacenia :)
Ja też dostałam. Aspena 6 :).
Nie, no ja nie wierzę, że aspen wygląda tak jak na tych zdjęciach.....jakies do d...są;)
Ja nie umiałam tych zrzutów zrobić. Mąż mi powiedział, że jakiegoś graba odpalić, nie umiałam, buuuu