"w ciągu kilku dni"
pewnie w weekend... Niestety.
Wersja do druku
Jak nie przegapie to zalosuje...
Ja też zalosuję dla Was :)
:lool:
Sie usmialam!!
Choc poniekad podzielam zdanie. Okinami mnie nigdy nie ujelo swoim wzorem. Ok - moze piekne to to na sciane, jak bitwa pod Grunwaldem - ale do wiazania :nono:
Za to jak weszly te pierwsze zdjecia Harrisa, ktore zdjeli - to mi powieka lekko zadrzala nad pieknem kolorystyki w wydaniu jedwabnym.
A ja ponawiam pytanie o ten jedwab, pierwszy raz bedzie włoski jedwab czy już wcześniej coś z niego robili?
Kamila, wyrazasz moje mysli ;)
Dajcie spokój. To nowe Oki jest takie... przewidywalne, sztampowe rzekłabym... Kolor jakiego pełno u wielu firm... A stare było stylowe... Ubrać faceta w stare jeansy, buty górskie i taki kapelusz podróżnika! Ach! Już widzę mojego P. w tym starym Oki... ŻDŻARŁABYM :D
Kochane, które uważają Okinami za szmatę do grobów czy inne takie :lool: serdecznie proszę o pomoc w losowaniu, bo ja bardzo chciałabym taką szmatkę :oops: najchętniej rozmiar 3, ewentualnie 4 :)
Z całego serca dziękuję za losy oddane na mnie :lool:
(koniec ogłoszeń :znaika:)
:hide:
o ja Cię, piękna :heart:
o której godzinie oscha ma w zwyczaju ogłaszać losowanie?
no i jakby tak ktoś chciał, to ja też bym bardzo prosiła o pomoc w losowaniu, rozm. 4, 5 albo i 6 nawet
Też chętnie przygarnę, stare, nowe... :) nieważane ... najchętniej 4.
Niebieski - fłe. Będę losować dla Was, choć wiele szczęścia nie mam, do tej pory same puste przebiegi:mrgreen:
Ooo to nowe sliczne!! JAk by co ja chetna na 4ke.
Hmmm ile oni jeszcze wersji kolorystycznych a raczej wersji odcieni maja zamiar wypuscic?
kurcze, co mam brac?? chyba jedwab bedzie bardziej chodliwy?? :bduh:
a to na fejsie znow to nowe pokazuja?
royal blue czy skye?
Yvona, są 2 nowe: Harris z dzikim jedwabiem i Sky bawełniane:)