Droga Warszawa- Kraków pokonana w dwa dni (wysyłka PIORYTETOWA) :)
Wersja do druku
Droga Warszawa- Kraków pokonana w dwa dni (wysyłka PIORYTETOWA) :)
No to chwilowo i ja czekam :)
Na maruyamę, na torbę i szal.
Liczę, że będą na poniedziałek ;)
m.
O 6.30 dzisiaj listonosz zapukal do mych drzwi i dostalam sliczna maruyame :)
ooooo, zazdraszaczam...
ja czekam na mt od melkaj :) full wypas z jedwabiem w srodku.
a ja dostalam wczoraj :P piekna kolkowa didka indio schwarz weiss :P turkusowa nati i podaegi by nelles blossom :mrgreen:
No no no...ale zakupy zrobiłyście :lol:
Teraz i ja się do czekających dołączę -idzie do mnie Zara i Storch
:bliss:
No to i ja wreszcie mogę dołączyć do szczęśliwych oczekujących :) Czekam na vatanaia valensole, specjalnie wybrałam przesyłkę kurierską co by szybciej było:) :jump:
Ja czekam na Iris Didka a wczoraj Indio lniane przyszło :)
Lemonko, jest w drodze, mam nadzieję, że dziś dotrze :)
Agatkie, był listonosz! Iris naprawdę bardzo, bardzo ładna :) Dziękuję :kiss:
Teraz dopiero wiem co to znaczy twarda i szorstka chusta ;) Inka nawet taka nie była.
Ale jednocześnie Iris jest śliska i fajnie się mota :)
ja czekam na mojego nowego MT :)
Do mnie doszły torebki i jestem zachwycona!!! :love:
Przyszła dziś oczekiwana ZARA :love: :love:
Jeszcze tylko storczyk i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :lool:
Po co Ci Storczyk jak masz Zarę? :wink:Cytat:
Zamieszczone przez slonetshko
Do mnie zara wczoraj dotarła :love: A merlin w końcu moje zamówienie skompletował :)
Rebelko ja tez zamówienie w Merlinie zrobiłam zachęcona tym samym wątkiem co Ty :) a tak juz długo nie zagladałam do Merlina. Celowo bo ilekroć tam się zaloguję to wrzucam nowe książki albo płyty do przechowalni. No i potem nie wiem co zamówic bo tyle tego mam w poczekalni :hide:
I wreszcie coś znów do mnie przyjdzie, cos innego niz chusty albo ubranka dla dziecka dodam ;)
[quote=stokrotka.a]po 2 tygodniach nie otrzymania przesyłki osoba wysyłająca powinna złożyć reklamację pisemną.Cytat:
Zamieszczone przez mimezis
często szybciutko po takiej reklamacji znajduje się zguba.[/quote:2wcr5imr]
No reklamacja była po pierwszym razie i zguba się znalazła, potem myslano ze zostala ponownie wyslana a sie zawieruszyla z innymi przesylkami i ostatecznie w miniony czw nadana kurierem, ktory cos sie ociaga, bo mial byc u mnie w pt. Wiec nadal czekam na mojego Simonka... w sumie już miesiąc i 4dni... Może poprawie sobie humor że pobijam forumowy rekord w czekaniu ;)
aktualizacja: już nie czekam! :D po miesiącu opuszczam wreszcie ten wątek. Przesylka naprawde pechowa bo w sumie zaginela 3 razy: najpierw na poczcie po czym wrocila do nadawcy i tam sie znów zawieruszyla, a nadana kurirerem zamiast do Krakowa poleciala najpierw do Katowic :rolleye: No ale koniec!!! Mam mojego chustoMT z Simonka!! :lool:
Mała korekta - czekam i na valensole i na naglikti :) :lool: :jump:Cytat:
Zamieszczone przez truscaffka
Powiem Wam, że poczta się dziś spisała! :thumbs up: