A żyję jakoś jeszcze... zaczynam odczuwać uroki ciąży tzn. poranne pobudki, bo anonimowy lokator nie może spać i kopie :rolleye: Weekend zbliża się wielkimi krokami tylko czemu z taką pogodą? :evil:
Wersja do druku
Aga jak tam dziewuszki? już są zdrowe? :rolleyes:
Dziewczyny a wy co się nie odzywacie? :nono:
Tyle że my już od sylwestra z choróbą walczymy. A jak Ty się czujesz, kiedy masz usg połówkowe?
Kaszel to już chyba końcówka, powinno być lepiej za kilka dni :) Dobrze się czuję, czasami jakbym w ciąży nie była, chociaż jak dłużej prasuję rzeczy małej to zaczyna kręgosłup mi siadać :neutral: Jutro mam usg popołudniu, jadę do swojego miasta je zrobić, bo tam jest dużo taniej szczególnie jeśli chodzi o podgląd 3d/4d, no i ten specjalista robił mi każde usg z Laurą, więc jakoś tak jestem jego pewniejsza :) chciałabym wreszcie poznać płeć :rolleyes:
A tak poza tym to zobacz jak szybko zleciał 1 mieś. Zuzi !!! Jestem w szoku, bo cały czas wydaje mi się jakby to było kilka dni temu :rolleye:
Zapraszam do mnie w poniedziałek około południa lub wcześniej :)
My będziemy :-)to już wiesz:rolleyes:
Tamarin jak po usg?
Ja mam w poniedziałek kolędę, więc ciężko będzie z czasem, ale innym razem to chętnie skorzystam :) wróciłam ostatnim autobusem :mrgreen: bo tak się wszystko opóźniło, dobrze, że mąż w domu został z małą inaczej ona by tam oszalała. Rośnie mi... duża (400g)... piękna... i przede wszystkim zdrowa kluska, która jest dziewczynką!!! :high: ja jestem zadowolona i to bardzo!! Mąż już trochę mniej, szczególnie jak rozmyśla o wiecznie zajętej łazience :D Aga z tymi ubrankami to teraz, że tak powiem lipa wyszła, ale jeszcze muszę zajrzeć do kartonów. Jakie rozmiary będzie nosić Twoja malutka teraz na wiosnę i lato? bo moja pewnie już ich nie ubierze. Szkoda, żeby leżały jeśli rozmiary podpasują.
Tamarin super, że dziewczynka:-) a mąż się przyzwyczai:cool: jak to mówią najważniejsze że zdrowe;)
Co do ubrań to luz, ja mam całą piwnice zawaloną bo ostatnio koleżanka mi cały wór przyniosła.:-)
Ja pamiętam, też przed każdą wizytą się stresowałam. A jak Ci mało ciuchów, to zapraszam do mnie;-)
Dziewczynka :) Macie już jakieś typy imion? :)
Zabieram się za ogarnianie :) Aniu, jak tam Wasze smarki? Będziecie?
My dziś niestety nie jedziemy, Mańkowi jeszcze czasem coś pójdzie, wolimy Wam tego nie dać ;)
My też mieliśmy przy Oli jedno "oryginalne", ale zapomniałam jakie :hmm: ;) Jak sobie przypomnę to napiszę :)
Żeby nikomu smutno nie było to nie wypaliło nasze spotkanie, jak wszyscy ozdrowieją to zapraszam :)