A ja przez wyszukiwarkę google :D
Wersja do druku
A ja przez wyszukiwarkę google :D
To ja też napiszę swoją historię :mrgreen:
Trafiłam tu dzięki lori (dziękuję :D). Spotkałyśmy sie w niezbyt miłym otoczeniu, szpital, operacje, brrr, ale miło było spotkać się w jednym pokoju z osobą, która nosi w chustach, pieluszkuje naturalnie i działa w tej samej branży co ja :applause: Taki zbieg okoliczności był nam chyba pisany hehe :thumbs up:
Link do tego forum często pojawiał się na innym, które podczytywałam... i tak tu trafiłam. :-)
chyba przez Rzufika
Koleżanka z innego forum poleciła mi to miejsce jako kopalnię wiedzy o chustowaniu. Czytam stopniowo już jakiś czas, ale zalogowałam się dopiero dzisiaj.
taaa i ja tez z gazetowego :)
przez inne frumki tutejsze :)
od słowa do słowa z anoli85 i trafiłam do Was ;)
Szukałam interesujących rzeczy hand made i anoli85 poleciła mi sporo bardzo ciekawych rękodzieł od wielu z Was ;)
jestem miłośniczką takich cudeniek i na pewno skorzystam z zakupów u nie jednej z Was ;)
zaznaczam, że JESZCZE nie jestem mamusią :)
pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki :)
:) Witaj :)
Jeszcze nie jestes mamusią ale jak juz bedziesz to bedziesz uzalezniona od tego forum i przy okazji od chust :D
Koleżanka, która sama nosi dzieci w chuście i jest Forumowiczką:) poleciła mi tę stronę. Pozdrawiam Cię Aguś!
witam,ja swojego brzdąca nosiłam w chuście od urodzenia czyli od zeszłego maja,o chustach mówiła położna w szkole rodzenia w Gdyni,a forum znalazłam przez wyszukiwarkę wpisując chusta w sumie to nie bardzo pamiętam...:P czy tak na pewno było,a może przez tą położną,forum śledzę od dłłłłłłłłłłuuuuuuuuussssszzzzzzzzzeeeeee gggggggoooooooo czasu,ale jakoś nigdy nie było czasu aby się zarejestrować.ale teraz jestem:)
przez wyszukiwarkę
Gdy dowiedziałam się od znajomej, która wskazała mi forum i że istnieje wynalazek pt. "pieluszki wielorazowe" postanowiłam poszerzyć wiedzę na ten temat. Po za tym szalenie podobają mi sie chusty.
Szukałam w necie czegoś na temat noszenia w chustach i zaczęłam tu nieśmiało zaglądać :)
przez klub kangura
przez forum gazetowe
klub kangura:D
Także Klub Kangura :)
Witam, trafiłam tutaj poprzez Waszą stronę na FB. Powoli, z coraz większą odwagą noszę moją córkę w chuście :)
Za tydzień warsztaty we Wrocławiu!!
A ja nawet nie wiem, jakie gazetowe. Trafiłam tu dzięki koleżance znanej jako Maq, Mama Cezarka. (Pozdrówka Maq :) ) Po prostu Ona rodziła we wrześniu 2010, ja urodzę we wrześniu 2011, więc gdy zobaczyłam jej dziecia w chuście, gdy porozmawiałyśmy o tym kilka razy, zdecydowałam, że to coś dla mnie i z marszu postanowiłam być chustomamą. Chyba nawet prędzej, niż wiedziałam, że jestem w ciąży :))) Wejście tu, na forum było naturalną konsekwencją tej decyzji. No i stąd mam już swoją pierwszą chustę! Teraz czekam na pakunek do chusty ;) No i witam tu wszystkich