jest nowy wzorek, widzieliście?całkiem ładny ;)
Wersja do druku
jest nowy wzorek, widzieliście?całkiem ładny ;)
widziałam na fb,piórka-rzeczywiście ładny:D
kusi, kusi
zobaczymy, jak będą się prezentować po wykrojeniu materiału
Oj, chyba będzie nasz;)
Jest już w sklepie i na dodatek jutro jest darmowa dostawa dla zamówień powyżej 99 zł.
No tak, edycja limitowana i już jest droższy :ninja:
Raptem niecałe 2 zł.
ale zawsze to pieniądz ;)
dziewczyny, uświadomcie mnie: czy milovia nie robi już kieszonek z coolmaxem? bo chciałam jutro skorzystać z darmowej dostawy i zamówić, a w ich sklepie nawet nie ma takiej kategorii… :confused:
kustafa, napisz może do nich? wkłady chłonne z coolmaxem mają to chyba i kieszonki powinni mieć...
Niestety od dłuższego czasu nie widziałam ich w sklepie... :( Ale jakbyś do nich pisała to podziel się, co odpowiedzieli ;)
napisałam, dam znać co i jak...
pisałam wyżej, że dwie kieszonki oddałam do reklamacji, i w ramach tego mają mi uszyć właśnie z coolmaxem, więc może trzeba na specjalne zamówienie ;)
niestety, na razie coolmaxa nie ma :(
oto, co odpisała milovia:
Rozważamy wprowadzenie pieluszek z Coolmaxem ale dopiero w kwietniu.
Bardzo dobrym rozwiązaniem są otulacze stosowane z wkładami z Coolmaxem.
Zachęcamy do wypróbowania takiego połączenia i skorzystania z dnia darmowej dostawy.
Nie wydaje mi sie zeby to była prywatna korespondencja. To zapytanie ws. Oferty. Treść wiadomości nie spełnia warunków tego, co nazywany "prywatna".
Poza tym to tylko fragment maila od Milovii.
tak, tak, tylko wiesz kiedyś własnie w tym wątku dziewczyna zacytowała kawałek maila z milovią- mało pochlebnego i jakaś awantura z tego ostatecznie wynikła, ale jak jest naprawdę to się na tym nie znam
Myślę, że lepiej jest napisać coś własnymi słowami - wilk syty i owca cała.
(Wysłane z telefonu.)
A jak z odciskaniem się przy nóżkach jest w przypadku kieszonek Milovii?