Hej Spinka :hello:
W razie kłopotów chętnie pomożemy. A wiązanie wcale nie jest trudne, tylko trzeba ćwiczyć, ale to jak ze wszystkim :jump:
Wersja do druku
Hej Spinka :hello:
W razie kłopotów chętnie pomożemy. A wiązanie wcale nie jest trudne, tylko trzeba ćwiczyć, ale to jak ze wszystkim :jump:
Prawie w centrum, prawie bo bardziej w południowej części, a dokładnie obok nowego stadionu Korony :jump: . Dziękuje za dodanie otuchy, na pewno będziemy ćwiczyły i w razie kłopotów/wątpliwości pomocy poszukam na forum :thumbs up: . W ogóle mam nadzieję, że teraz już będę częściej tu zaglądała.
Pozdrawiam :hello:
często bywam w okolicach stadionu, więc mogę pomóc. poza tym wioooooooooooosna, dziewczyny, wioooooooooooooooooooosna:)
Wiosna, wiosna i można by gdzieć się spotkać :jump:
Czy to którąś z Was widziałam dzisiaj na Sienkiewicza z dzidziem w takiej fajnej kółkowej? :D
Pogoda jest cudowna, a w weekend ma być ponoć 20 stopni :fire:
Byłam dziś z moją niunią na spacerze i jedyne co mogę powiedzieć to tylko tyle, że JA CHCĘ WRESZCIE CHUSTĘ!!! Przejść z wózkiem przez nasze piękne miasto graniczy z cudem, zwłaszcza jak chodniki są zastawione przez samochody :x to odbiera wszelką chęć spacerów. A co do spotkania to i ja bym się na nie pisała tylko niech przyślą mi chustę :D
ha! wiedziałam, że to Ty!!! :hide:Cytat:
Zamieszczone przez Innana
Tylko za późno się zorientowałam, a spieszyłam się do przedszkola po Kasię, żeby mi jej nie uśpili na leżakowaniu :hello:
:hello: :kiss: :hello:
Kurczę, Aszrek, ale ja Cię nie poznałam! Wyszczerzyłam się, bo zobaczyłam chustę i odezwały się we mnie chuściane instynkty - nie miałam pojęcia, że to Ty! Koniecznie trzeba znowu się spotkać!!!!!!
A ta kółkowa, to co to było? Fajna!
a ja ostatnio, jako nałogowa klientka "dziecka", rozmawialam sobie z panem sprzedawcą o wyższości ergo nad wisiadlami. a że byłyśmy akurat w manduce, to szło sprawnie. potem wyjaśnilam, o co chodzi z kieszonkami pouchami i innymi chustami i na koniec pan mówi: " taka zwykla chusta jest najlepsza???", a ja "prosze pana taka zwykla chusta może kosztować i 800 złociszy", a panu szczęka opadla i zapytał tylko "jak to????"
:):):):):))::):):):)
samoróbka, siostra mi uszyła 8))Cytat:
może po świętach małe spotkanie?
wiosna już :jump: :hello: :D
O tak, tak :applause: Nawet mnie jakaś babeczka zaczepiła w sklepie (Z zamotanym Florem byłam) z pytaniem, czy na spotkania chustomam chodzę. :jump: :jump:Cytat:
może po świętach małe spotkanie?
Ciekawe, kto to był? Albo jedna z nas tu piszących, albo są jakieś alternatywne spotkania, o których nic nie wiemy :roll:Cytat:
Zamieszczone przez avia
Przyznawać się, dziewczyny, która to była?
A spotkać się musimy koniecznie. Jak będzie brzydka pogoda, to zapraszam do mnie, jak ładna... to nie wiem, gdzie, bo podobno ma już nie być tej kawiarni w Pałacyku :(
To chyba nie z forum, bo zaproponowałam żeby tu zajrzała, ale stwierdziła, że nie ma do tego głowy.Cytat:
przyznaję się :wink:Cytat:
Zamieszczone przez avia
to moja koleżanka za studiów
chciałam ją w forum wciągnąć, bo trochę nosi, ale zapracowana jest :roll:
Hej dziewczyny! Jak tam po świętach?
Zapraszam do siebie - najlepiej na jutro, bo mi jeszcze ciasto zostało :D . A jak wolicie później to dopiero czwartek. Co Wy na to?
chyba czwartek, bo sienie zdązymy zorganizowac. i ladnie sie robi to może jednak pałacyk? widziałam parasole, wiec chyba funkcjonuje:)byle po 15...
Mi pasuje :D Czwartek o której? 16? 17? 15.30?Cytat:
Zamieszczone przez sowa_m
Mnie pasuje o której bądź póki co :jump:
15.30 Pałacyk, czwartek?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OK. Choć nie obiecuję, że będę, bo istnieje prawdopodobieństwo, że mi teściowa zaraziła dziecko :evil:Cytat:
Zamieszczone przez a.szrek