o! dobra myśl :-) choco = a o której będziecie wracali?
Wersja do druku
o! dobra myśl :-) choco = a o której będziecie wracali?
Izu ja pojęcia nie mam :dunno: będziemy w kontakcie, jeszcze nic z Pi nie ustaliłam bo wrócił i padł ;) napisz mi adres na priv to od razu konkretem mu rzucę
jaka pogodaaaa!!! a ja muszę gotować i sprzątać :-( i po lekarzach się tułać :-( ale Wam zazdrooszczęęę....
pogoda jak malowana jest :)
prze-pięk-na! ale może jest taka opcja, że ona nie zniknie dziś?
dziś w Podkowie piknik byśmy sobie urządziły :-) Tam jest tak cudnie :-D
natępnym razem musimy ustrzelić sobie taką właśnie pogodę!!
:-(
mi - daj znac jak było.. miseczka w przyszlym tygodniu?
no... nie ma co ściemniać było fajnie.
pląsy zabawne - nieagresywne, łatwe i przyjemne. dużo chust i mam - pogadałyśmy, poplotowałyśmy.
miseczka czeka.
a dla choco mam już pokaźny stosik dóbr ;)
a co dla Niej masz? czemu nie masz tego dla mnie? :-) nie to żebym była zazdrosna, ale wiesz... ;-)
czy pląsy są cykliczne czy coś?
a mam różne różniaste, ale nie wiem, czy sobie Miła Ona życzy, żeby tak publicznie o tym rozprawiać ;)
wiesz co.. no właśnie nie wiem, czy są cykliczne. ale wiem, że można się tam zapisać do Klubu Mam i wtedy co tydzień dostaje się niusa - "co w tym tygodniu" :)
mi - umówimy sie na ten tydzien? toć miseczka czeka..
no właśnie chętnie bym się jej już wyzbyła... :)
jutro czy w czwartek? chetnie podjade na mały spacerek :-)
jutro celebruję z Mamą, a w czwartki nie mogę nieustająco...
piątek?
uff już myślałam, że beze mnie się umawiacie ;)
bez Ciebie - never!
a w ogóle TO:
:hbd::happy::hbd::happy::hbd::happy::hbd::happy::h bd::happy::hbd::happy::hbd:
dla Tati!
a dziękujemy bardzo :kiss: tak się tym dniem wzruszyłam, że nawet w Gratulacjach stosowny wątek popełniłam :mrgreen:
ale w podkowie w piatek??? czy jak?
Dla Tatianki duzo zdrówka, i szybkiego mówienia, a dla Ciebie szczere gratulacje z okazji rocznicy najwazniejszego wydarzenia w Twoim życiu :-)
Izu dzięki :kiss:
się spotykajcie gdzie chcecie kochane moje bo ja w piątek to na każdy % nie mogę niestety :( ale za tydzień to kto wie kto wie ;)
hue hue hue Czyli trzem osobom dzisiaj od dzisiaj będę składała życzenia ;-) eh, ten dzień to jakiś specjalny jest chyba, taki z prezentem na dzień mamy ;-)
czyli, że next piątek rezerwować? :ninja: