Wygląda na to, że i ja się zakochuję w girasolach. Na razie mamy tylko jesienną polkę z czerwonym wątkiem - super nam się w niej nosi i wygląda ;) A moje marzenie to kakaowiec :heart:
Wersja do druku
Wygląda na to, że i ja się zakochuję w girasolach. Na razie mamy tylko jesienną polkę z czerwonym wątkiem - super nam się w niej nosi i wygląda ;) A moje marzenie to kakaowiec :heart:
już nic, pomyliłam wątki :hide: :rolleye:
:duh::duh::duh: po co ja tu wchodziłam
chciałam chichi, ale snow rainbow tez piękna
i black-red-white
i flamenco
mam roztrojenie jaźni i niemożność decyzyjną :?
ano, "Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate"
:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:
mam alpejskie dzwonki i jest cudna:heart:
mięciutka łatwo się dociąga boska:thumbs up:
i te kolory :heart:
ma któras z Was rajskie jabłuszko ?
po zdjęciach tsumiko zakochałam się w betuli i teraz przebieram nogami czekając na nią:heart:
Mogę się tak chyba nazwać, bo leci do mnie pierwszy girasol- jesienna polka. Oczywiście wybór kolorów powalający, ale ja upatrzyłam taki, na który mnie było stać:) Mam nadzieję, że zanabędę jeszcze coś z niebieskim :) Już się nie mogę doczekać tej chusty.
a ja już przebieram nogami na sambę - tak potrzebuję kolorystycznego zastrzyku!
JESOOOO. Jakie to cudo. No to koniec ze mną, bo alpejskie fiołki muszę zdobyć albo inny turkusik. Kolory piękne, ale ona do tego jakoś tak cudownie miękka. Normalnie nie czułam że niosę Mańka:) DOdatkowo, bałam się, bo zaryzykowałam z 4,2 na kieszonkę a noszę elkę. Na szczęście, bez problemu mogę zawiązać supeł. Hura. Mam girasola!!!
Do wtajemniczonych :)
Dziewczyny, od dłuższego czasu przymierzam się do Dzikiej Orchidei, ale wiem, że były tkane z kilkoma wątkami kolorystycznymi i nie wiem, który podoba mi się najbardziej :)
Widziałam zbiorcze zdjęcie wszystkich wątków Girasola Rasta i pomyślałam, że może ktoś gdzieś widział taką porównawczą fotkę wątków orchidei :) Pomożecie? :)
Asiu, zajrzyj na bloga
Stało się! :mrgreen: Jeśli jestem jakąś manką to właśnie girasolomanką! :D Stwierdzam,że są uniwersalne w noszeniu,praniu,cenie i oczywiście wspaniałe w KOLORZE :) :heart: Czyli zapisuję się ;)
U mnie też się stało :hide: zapisałam się na kolejnego girasola :oops: a już prawie nie noszę w chustach tylko w nosidłach ... ale nie mogłam się powstrzymać. Najwyżej będę żałować... albo sprzedam na bazarku :ninja:
Ja rowniez zapisuje sie do girasolomanek jestem chora na zachod slonca od pol roku kase odkladam dla fasolki w brzuchu bedzie :)
Jesu.... c zy ja się kiedyś wyleczę z giorasoli?! :twisted: w końcu 5 girasoli i 6 w zamowieniu to jednak chyba przesada... :ninja:
Cobra - a na jakiego się zapisałaś:ninja:
Ja czekam na amitole:)
a ja czekam na Love :ninja:
ano, nie załapałam sie na wiosenną edycję to może na jesieni dostanę swojego z frędzelkami w końcu :heart: :fire: