Ja mogę Ci ciachnąć, przesunąć środek i zabrać resztki :) i zapłacić za nie oczywiście :lool:
Raczej nie ma nikt.... chyba, że się mylę ;)
Wersja do druku
Heh, z resztki to myślałam, by zrobić córce chusteczkę na głowę/apaszkę :)
wyprzedaż u oszy jest, do 50% taniej niektóre chusty(np sn raven -40%):
http://www.oschaslings.com/product/offer
jutro, w sensie dzisiaj :duh: będę kupowała coś, więc jeśli ktoś też chce coś to ze wspólnym wysyłem można - pw proszę :) będę paypalem płacić.
mimo to słaby ten sale ..ciekawe ile było o północy a zesżło do rana
Nie zeszło dużo. Byłam tam o północy i obserwowałam na bieżąco :)
50% kusi, trochę, 20% wcale...
chyba 28.12 będę płaciła, więc jeśli ktoś chętny to czekam, taniej wysł będzie :)
Jaka jest u nich procedura płacenia za towar? Wrzucam do koszyka, a potem co? Od razu płacę, czy dostaję fakturę pro forma?
Dzięki za odpowiedź!
jutro(dzisiaj znaczy...) będę zamawiała jedną chustę od oszy, także może chce ktoś coś zamówić? Na wysyle będzie taniej :)
Idą zmiany... oscha 15 min temu pokazala na fb 2 nowe chusty...15 min i 4 like plus 1 komentarz. Dawno nie widziałam tak spektakularnego spadku zainteresowania chustowa firmą.
Aj, bo ta kolekcja jest taka jakaś nijaka... A poza tym to jak zaczęli tkać na potęgę w ilościach churtowych, to czar i magia prysnęła jak bańka mydlana!
Wiesz, ale nawet te wypuszczane w ilości 30szt szalu nie robią... a one serio nie są inne od tych sprzed roku a pewnie nawet bardziej dopracowane i wiecej kombinacji z materialami...rynek sie zmienil.
No to te racja. Moim zdaniem oni za dużo tkają, w sensie za często nowa szmata wychodzi. Już nie ma tego "Wow!". A poza tym nie oszukujmy się większość kupujących "na handel" przeniosła się, gdzie indziej. Bo na OSchy to się już biznesu nie zrobi.
wiecie co, po prostu w tych cenach można już kupić chusty lepszej jakości, bardziej wyjątkowe, wypuszczane w mniejszej ilości.
Oni za dużo tego robią. Nawet oszowe limity "tylko 20sztuk" potrafią wisieć na sklepie, a potem nie mieć żadnej wartości wymiankowej, być warte o wiele mniej niż retail... Za dużo ta firma błędów popełniła, przez to straciła duże grono klientów.
Jasny gwint, wrzucili kolejne dwa nowe wzory na stronę i co? i sobie wiszą...