Dodałam Kołysankę do przyszłego koszyka.
Wersja do druku
Ja tez ;)
Forum to zło kupilam w Empiku Trzmieliki :)
Z Kołysanki będziecie bardzo zadowolone.
Format jak książki o Panu misiu.
Zresztą u nas właśnie w takim towarzystwie jest czytana Kołysanka.
oo rany..kupiłam właśnie Kołysankę i mój tata jest niedźwiedziem ;)
Ja się od ponad tygodnia próbuję bezskutecznie skontaktować z Nieprzeczytane. Na maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają, a przesłali mi nie tę książkę, co chciałam :-(
Masz może pocztę na gmail? Bo od jakiegoś czasu nie wychodzą maile i posiłkuję się z innego konta. Brzydka sprawa, dziwię się że jeszcze afera nie wybuchła. Kapnęłam się, bo wysłałąm trzy reklamacje i po tygodniu od nikogo nic nie otrzymałam. To samo mąż kontaktował się z firmą budowlaną i oni sami zadzwonili, ze kontakt mailowy sie urwał i o co chodzi. Wszytsko przez gmail...
Co do nieprzeczytane też ostatnio wysyłałam reklamację, nie dostałam odpowiedzi właśnie z ww powodu, a z innego konta wysłałam chyba w czwartek, więc jeszcze nie panikuję.
Mi też królik skojarzył się z Nawet nie wiesz jak bardzo Cię kocham, ale może ktoś się wypowie, czy to ten sam klimat, bo ja nie mam żadnej z nich :D.
Z nieprzeczytane jest kontakt ostatnio trudniejszy niż do tej pory.... dawniej odpisywali tego samego dnia a ja na odpowiedź dot.reklamacji czekałam prawie 2 tygodnie... Mają 14 dni więc jak jeszcze nie minęły to dajcie im czas;) jeśli minęły to polecam kontakt na fb jest szybszy;)
Mam jedną i drugą książkę i nie skojarzyłam ich aby były podobne.
Czytam z mężem dzieciom Kołysankę z książkami o Panu misiu i raczej mi się z nimi kojarzy, albo z książkami o Małym misiu-które też są urocze i bardzo ciepłe.
Natomiast Nawet nie wiesz jak bardzo... już dawno nie czytałam więc wrócę do niej i zobaczę.
Jeśli coś mi się bedzie wydawało podobne to na pewno napiszę
Dziś upolowałam w taniej książce, nie wiedząc, że to taka fajna pozycja :-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3fa38e0840.jpg
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
My taka Warszawę upolowslismy za 10zl, pisałam chyba tydzień temu :)
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
A ten Kraków i Warszawa to wiekowo podobnie jak inne wyszukiwanki? Jak oceniacie?
imo podobnie. na poczatku sobie mozna po prostu ogladac, potem opowiadac wiecej - o historii na ten przyklad. albo jak sie miasto zna - wyszukiwac znajome miejsca, patrzec jak sie zmienialo etc. obie inne, obie swietne - mam nadzieje, ze wydawnictwo pojdzie za ciosem i bedzie wiecej!
Warszawę mam i jestem bardzo zadowolona.
Natomiast Kraków oglądałam w dedalusie w tym tygodniu i odłożyłam przy kasie.
Cena była atrakcyjna 12 zł ale jak dla mnie nie warta tego aby mieć ją w swojej biblioteczce.
Stwierdziłam, że wypożyczę i jeśli dzieci się zainteresują to kupię.
Edit. Ale to chyba nie to samo wydawnictwo jak pisze natala
Ale mogę się mylić.
Moja jest wyd. Czuły Barbarzyńca a teraz widzę Wilga/GW Foksal. Chyba, ze to jest to samo tylko nazwa się zmieniała. Tego nie wiem
Czuły Barbarzyńca, uwielbiam tę nazwę, mam od nich Katarzynkę ;). Oglądałam już dawno Kraków i Warszawę, jakoś odpuściłam, z nadzieją że będzie bliższe nam miasto ;). A jak wspomniano wczoraj to przyjrzałam się bliżej i fajne. Zobaczymy.
Wilga przejela chyba prawa do Warszawy - nie znam sie na tym od tej strony - ale pierwsze wyd. Warszawy bylo w Barbarzyncy; potem ksiazka dlugo, dlugo nie byla dostepna; pozniej przejela ja Wilga (jako czesc GW Foksal), wnowila, potem wydala Krakow. i on byl juz tylko tam wydany.
Czekam na niewielkie zamówienie z arosa. W czasie wakacji bardzo słabo było u mnie z zakupami książkowymi.
W sierpniu zamówiłam jedną książkę na urodziny syna "Doktor Dolittle na księżycu" i udało mi się kilka kupić podczas pobytu nad morzem w jednym z namiotów, które w wielu miejscach stały.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...cbe1cd058e.jpg
Niektóre wybierały dzieci, niektóre ja. Ceny bardzo przyjemne, bo tak średnio 8zł.
Co do Doktora Dolittle to nie wiem czy wszyscy wiedzą ( ja nie wiedziałam) , że w tej najnowszej książce są dwie części: "Doktor Dolittle na księżycu" i "Powrót Doktora Dolittle".
Mam, mam! Mam Szary domek od wruuuu! Dziękuję. Dziś nie pora na zdjęcia, ale mam mam! Piękny ten domek. Będę wyglądać nowej edycji książki biedronkowej niecierpliwie.