Dużo różności na stronie. Bardzooo podoba mi sie nv ivory, ale cena juz mniej:(
Wersja do druku
Dużo różności na stronie. Bardzooo podoba mi sie nv ivory, ale cena juz mniej:(
I mayka jeszcze wisi:)
dla mnie ivory za śliskie było... Gdzieś dzisaj widziałam w bardzo atrakcyjnej cenie, zaraz poszukam....
Dla noworodka moim zdaniem super. Róż waniliowych nie miałam, Aiko miałam chwilę pożyczone i kółkową i NV Ivory jest bardziej takie otulające, śliskie właśnie, ja bardzo lubię takie chusty.
No, wisi tego troche, i nowa diamentowy splot (juz zaklepane) i tez nowe triskele, ale dwojka, co z tego mozna zawiazac?
Ja bym powzdychala, ale.... moj oban to twardziel, mimo kilkukrotnego prania, ja bym chciala taki len jak didkowy OS, ze mi zmieknie jak szmatka po dwoch praniach :D ale jak ten tutaj jest jak oban, to ja dziekuje, postoje.
Kurcze, ostatnio zauwazyłam, że żadne chusty poza Oszkami mi sie nie podobają!
Za to Oszek- kilka. :D
Owieczko mam dokładnie to samo:) I cieszy mnie to, co teraz dzieje się na oschowym rynku, nareszcie można normalnie kupić chustę, która ci się podoba za normalne pieniądze:)
czeka ktoś ze mną na róże?
oj ja czekam :) mam nadzieję, że konopne będą :)
Czekam i ja:) Byle to nie była wełna.
http://img248.imageshack.us/img248/8184/adu7.jpg
widać tutaj ;)
agata mnie wyprzedziła
co do róż, to nie mam przesytu, mam dwie - erosa i zen, obie b. lubię, miałam dannę i pumpernikla, ale nie chwyciły mnie za serce, nie mam ciśnienia, ale czekam
miałam tak z SN, że to był mój ukochany wzór oschy, miałam sporo, każde mi się podobały i nagle koniec, został tylko vespers
z kolekcji R&J nie było jeszcze biedronek i róż, prawda?
A o której?