Szmaragd przepiękny, chusta boska! :heart:
Szmaragd przepiękny, chusta boska! :heart:
no kolorystycznie do Irysa by pasował, ale Irys przy tym jak wół przy karecie ;)
edit: czekam na jakąś do wzięcia poza zamówieniami ;)
no i zdjęcie w trakcie robótki cudne :)
Pasowałaby mi do mojej przyszłej-prawie szytej już-nowej-spódniczki tiulowej ;).
Kolor jest naprawdę wyjątkowy!
Mam nadzieję, że przyszła właścicielka zaakceptuje i nie będzie chciała oddać. Czekam z drżącym biciem serca na wieści od Niej...
Czekaj, czekaj, na pewno coś będzie :)
Dziękuję :kiss:
To już moja? :heart:
(ta druga oczywiście)
To pewnie zabrakło w tym sklepie, z którego miałaś zamówić, tak?
Bo pamiętam właśnie, że w którymś podanym przez Ciebie sklepie też jej nie było i został tylko jeden. Czyli międzyczasie w tym też ktoś wykupił...
Super, że udało Ci się ją dostać i bardzo dziękuję! A ta chusta wygląda prześlicznie :)
Szmaragdowa też cudna! I chyba ten wzór z bawełny wychodzi mniej "mięsisty", bardziej zwiewny i cieniutki?
Tak, czekałam jeszcze na decyzję jednej dziewczyny, a rano już tej Twojej włóczki nie było. Ale udało się ją dostać i to najważniejsze.
Szmaragdowa jest z cieniutkiej nici, przez to jest bardziej ażurowa.
Twoja liliowa w tym wzorze będzie bardziej puszysta, ale milusia i ślicznie wychodzi :)
Mamaslon oszaleje ;) Szmaragdowa chusta jest przepiękna :beat:
Asiu,tak z ciekawości- zawsze tak trzymasz szydełko? :)
ASIU!!!W telefonietylko widze.i jeszcze i nie wspolpracuje.co chwile cos mi sie ty z mej niecierpliwosci tyka....
Doczekalam sie ..... Pokazalo mi fotki...no i po prostu mnie zatkalo...ale mam cudo!!!!!:heart::rolleye:!:beat::mighty:
OMG jaka cudna ta chusta Ty wiesz, że ten wzór poprostu jest boski do tego piekny kolorek ach :heart::heart::heart:
SZMARAGDOWE cudo! :beat:
też uważam, że fajnie podpatrzeć Twój warsztat :) ja też inaczej trzymam szydełko :)
No widzicie, a ja nie wiedziałam, że można inaczej.
Scarlet, śliczny avatarek!
Bambus do akceptacji - miał być nie za duży, mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarem:
I do wzięcia chusta z cieniutkiego akrylu, niegryząca, całoroczna w delikatnym pudrowym różu - cena: 135 zł. + przesyłka.
Stanę :)
Po co ja tu przylazłam :duh: ten pudrowy róż będzie mi się teraz śnił, idealnie pasowałby mi do nowej torebki :beat: cudny no, jak różu nie lubię to ten prześliczny!