to jest niesamowite. Sama nie dostałam żadnej faktury, a w końcu, dzięki grupom na fejsbuku i znajomym :kiss: dostałam 6 faktur! :omg:
Wersja do druku
to jest niesamowite. Sama nie dostałam żadnej faktury, a w końcu, dzięki grupom na fejsbuku i znajomym :kiss: dostałam 6 faktur! :omg:
ktoś ma jeszcze te smoki? jak to wychodzi cenowo?
marzą mi się smoki:rolleyes:
nie musi być w tej chwili, ale gdyby któraś z Was chciała je wypuścić to proszę o pamięć:)
ktoś coś w II turze dostał?
tylko maila z potwierdzeniem że wysłane ;)
są tu jeszcze jakieś Oschafanki? :roll: czy u Was też jest niesmak, niechęć do oszy? Też brakuje Wam polowań? Czy oni już zawsze losowania będą robić? :roll: to miało być czasowe rozwiązanie....
Ehh... Brakuje mi tego....
a tak poza tym to miał ktoś alto juliet? Coś o nim?
patrząc po spadających cenach i zainteresowaniu to chyba jest mały kryzys ;)
mnie losowania w których nigdy nic nie wylosowałam podczas, gdy niektórzy dostają prawie każdą fakturę odstraszyły, a poza tym chyba nie umiem oschy wiązać ,bo tylko w kilku jest mi na prawdę wygodnie :D
A ja wole losowania od polowan. Zreszta nigdy nie bylam zwolenniczka wyrywania sobie ciuchow z rak na wyprzedazy (a tak mi sie to kojarzy ;) ) . Pewnie jak wroca "polowania" to ja przestane od Oschy cokolwiek kupowac.
A czy fanka jestem... chustofanka to na pewno ;) a co do firmy, to cenie rozne. Stos mam juz spory, kolekcjonerka nigdy nie bede, mam kilka cichych chustomarzen jeszcze i tak sobie popatruje to tu to tam. I chcialabym Bebe Sachi wyprobowac, ale waham sie, czy MT, czy chusciana?
zdecydowanie wole losowanie
losuje...i sie cały dzien zastanawiam...pozniej caly dzien sie zastanawiam jak mam fakturę...no miodzio:lol:
a jak nie mam to problem z głowy :D
heh, tak... jak sobie pomyślę jakie cudeńka mogłabym kupić i ile by mnie to kosztowało, to bardzo się cieszę że są losowania i że nigdy nie dostaję faktur ;)
ile mogą być aktualnie warte róże Noel 6?
700E?
tralalalaaa.... Okazało się, że to jakaś oszustka wystawiła te róże :roll: dziękuję amst, za uratowanie mnie :kiss:
Wow, ładniutkie. I bawełniane, jak miło:)
Wróże z ruchu traw :mrgreen:
https://sphotos-a-vie.xx.fbcdn.net/h...33124193_n.jpg