czy ktoś wie czy kaLIMBOWE DOTARŁY DO KALIMBY?
Wersja do druku
czy ktoś wie czy kaLIMBOWE DOTARŁY DO KALIMBY?
Tak, dotarły. Są do odebrania. Napisałam do Kalimby, że odbierzemy na spotkaniu w sobotę, no chyba, że ktoś będzie wcześniej :-)
i ja już mam swój egzemplarz :)
Dziękuję dziewczyny!
PS: przez święta był częścią wystroju, bo w nim moczyły się zielone gałązki :lol:
Odebrałam swój czerwony dziś w Kalimbie podczas spotkania. Bardzo dziękuję za poswięcony czas i energię nocnikowym organizatorkom :P
Ja również dziękuję dziewczynom zaangażowanym w całe przedsięwzięcie finansowo-logistyczne :-) Dziś odebrałyśmy w Kalimbie nasz nocniczek-kapelusz :D
a jest jakaś jedna sztuka wolna bo też bym kupiła ??????
Dziewczyny, jakiś czas temu pojawił się drugi wątek z zamówieniami na nocnik, wpisałam się, ale znikł. Nie wiem, czy coś przegapiłam, to drugie zamówienie doszło do skutku?
Czy będzie kolejna edycja zamówienia zbiorczego?
o, wlasnie.
cos sie dzieje w tym temacie?
a ja przegapiłam zamówienie, a właściwie jeszcze wtedy nie wiedziałam, że też chcę taki nocniczek.
a teraz już wiem, że chcę :oops:
mam jeszcze jakieś szanse na wejście w posiadanie chińskiego nocniczka?
Zastanawiam się nad tym czy jest sens kupować taki nocnik. Przecież zwykła plastikowa miseczka może pełnić podobną funkcję, prawda? A chyba jest zdecydowanie tańsza.
z tego co pamietam to watek kolejnego zamowienia upadl bo wlasnie padl pomysl malych miseczek (bodajze w OBI kupionej).
Jak sie pojawi noy watek kupna nocników to dajcie znca na pw :mighty: bo człowiek to czasami zapomina se .......
Hej pisałam do annamamaalexa w sparwie nocniczow chinskich czy jeszcze mozna je kupis i napisala ze
"...jeśli znowu się zjadzie ktoś kto zbierze kasę i potem rozesle nocniczki to możemy operację powtórzyć :) ..." bo ona tylko korespondowała z nimi i płaciała paypal-em.
No i sobie mysle ze sie moge za to wziac czyli sprawa by wygladała pewnie tak :
1) lista chetnych
2) potem pisze do annamamaalexa ile jest chetnych itp
3) jak juz bedzie wiadomo ile to bedzie kosztowało - wpałata na moje konto pieniedzy za nocnik + przesyłke
4) nocniki przychodza do mnie
5) ja je posyłam dalej
uffff
no to czekam na odzew albo inne propyzcje na tem temat
pozdrawiam
A jaki jest koszt tych nocniczków? Czy to się opłaca? Taniej wyniesie zwykła miseczka plastikowa?
poprzednio było coś koło 22 zł, taniej pewnie i miseczka ale nocniczki są dosyć fajne. Wygodnie się trzyma przy wysadzaniu.
Gala, ja chętna byłabym bardzo, więc się właśnie wpisuję na listę. Jestem z Krakowa, choć chyba do tej pory się mijałyśmy w Fidze, więc nie będziesz musiała mi wysyłać:) Jak tylko będzie wiadomo, ile to kosztuje, zrobię przelew
a pokazcie jak takie cudo wyglada?
Jak tylko dzieci połoze spac dzieci to wszytsko dokładnie sprawdze , bo gdzies tu jest chyba podobny watek na temat tych nocników , tylko ze one juz zostały zamówione i juz sa u włascicielek :)
jak znajde to go wkleje
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=5963
to własnie ten watek i w pierwszym poscie widac ten nocnik , nie wiem po ile teraz euro stoi ale jak na moje oko za sam nocnik wyjdzie jakies 21-22 zł + przesyłka a ile to nie wiem , mysle ze im wiecej zamowimy tym opłata bedzie mniejsza, no a potem to jeszcze trzeba bedzie doliczyc poczte polska....
że się tak zapytam..a w czym on lepszy od innych nocniczków? tzn jaka jest filozofia chińskeigo nocniczka??