Zamieszczone przez
marlei
U mnie, jak wspominalam wczesniej, pojawily sie pojedyncze rozejscia, w trakcie noszenia:duh:, bo pralam zgodnie z instrukcja:ninja:
Poniewaz nie jestem z tego powodu zadowolona:twisted:, wyslalam maila do Natibaby i molestowealam;-) na priv dziewczyny posiadajace len i wspominajace o jakichkolwiek problemach:ninja:
Wniosek jest taki: tylko jedna osoba, do ktorej pisalam jest zadowolona posiadaczka lnu:hmm:, reszta puscila swoje chusty w swiat:omg: z mniejszymi lub wiekszymi defektami;) (poza dwoma, ktorym udalo sie chuste zareklamowac)
Ja mam nadzieje, ze dostane odpowiedz od Natibaby(na razie wrocil mail, ze zostala moja wiadomosc przekazana szefowej), bo jestem bardzo rozczarowana - jak widac naleze do grupy wrazliwcow:lol: z ulotki o praniu:ninja: I jeszcze - odnoszac sie do karteczki: moim zdaniem te rozejscia wcale nie dodaja uroku/charakteru chuscie, a swiadcza o jej kiepskiej jakosci:duh: kazdy tlumaczy jak mu wygodnie;)
Czuste wypralam/moczylam w wannie drugi raz, jest lepiej, ale mam wrazenie, ze w miejscach gdzie chusta miala te rozejscia, jest jakby ciensza - wiec wnioskuje, ze przy nastepnym noszeniu, zginac sie bedzie dokladnie w tych samych miejscach, co doprowadzi do powstawania przeswitow:evil: