postałyśmy sobie jeszcze trochę w tym majowym deszczyku i plotkowałyśmy
Wersja do druku
postałyśmy sobie jeszcze trochę w tym majowym deszczyku i plotkowałyśmy
Mam pytanie do dziewczyn, które były chętne na warsztaty i przelały pieniądze. Czy dostałyście już zwrot tej zaliczki? Bo to już dwa tygodnie od odwołania warsztatów i ... nic. Raz dostałam odpowiedź od Magdy, że będą zwracane, drugi raz od Ani, że powinnam mieć już dawno pieniądze na koncie. Miała sprawdzić, dlaczego tak się nie stało i... znowu cisza i brak pieniędzy. Robi się nieprzyjemna sytuacja... :(
melduję się z powrotem :)
24 maja zostałam mamą Alicji. Chętnie wybiorę się na jakieś spotkanko. Może któraś z Was pokaże mi jak wiązać takiego malucha jak mój, bo póki co nie wiem, co z tą latającą główką począć.
super Asiu
gratuluję :applause:
Asiu, Jeszcze raz gratuluję córeczki :D
Ja za dwa tygodnie, może mniej ;) zamierzam się rozdwoić. Więc jestem chętna na spotkanie, ale właśnie wszystko zależy od okoliczności :D Jakby co, poczekacie na mnie? :D
emelbe, Muszę sprawdzić co z tymi pieniędzmi. Jakiś czas nie sprawdzałam konta i nie wiem czy dostałam zwrot czy nie.
Asiu, gratulacje!
ja się melduję po tygodniowej nieobecności.
pogoda się poprawiła, co? To kiedy skaczemy?
Oj, wspaniale by było :)
Mam nadzieję, że ten tydzień będzie równie piękny jak weekend! i uda nam się spotkać :) (a ja zdążę książkę przeczytać ;) Ojć, ileż ja mam planów na "przed porodem" tylko czasu już mało :P ).
Iwka, a Tobie kiedy skakanie pasuje?? :D
Codziennie oprócz wtorku, bo idziemy na festyn Politechniki. Moze nawet po południu, żeby Didi mogła? Teraz długo jest jasno.
Może być i po południu. Odbiorę Bartka z przedszkola i się dokulam :D
Mi nie pasuje pon po południu bo mam ostatnie zajęcia (korepetycje) i czwartek z tego samego powodu :)
Może środa??
Bo do południa, to mogę raczej codziennie w tym tygodniu, o ile do piątku nie urodzę (drugiego synka właśnie urodziła w takim terminie) !!
Diidiianna, dawaj no tu znać :D
środa nam też pasuje
środa po południu też nam pasuje
generalnie najchętniej po 15-16 :)
Asia, jaką szczepionkę wzwB teraz w szpitalu podają? :D chodzi mi o nazwę producenta :)
mamuchap pw posłałam - doszła?
gouraanga, mój Damian dostał tę lepsiejszą Engerix (nie wiem dlaczego, kilka mcy potem znowu dawali euvax), dlatego tak się zastanawiam... Nie wiem czy kupować sama czy jak? Czy odmówić szczepienia i zaszczepić ciut później u pediatry. Nie wiem co szpital na to :) Pewnie będę uznana za oszołomkę :D
No właśnie mamuchap, znowu ta pogoda.. Jak się nie uda to w takim razie umówimy się potem :) I już :) Wszak w końcu musi się udać :D
Iwka, może mogłabym podjechać jutro przed południem po pożyczkę książki? :D Będziesz w domu?
Mąż ma na południe do pracy, więc chyba by się mi udało go wykorzystać :D