Największy problem z tym bajerowaniem jest taki, że mamy za wszystkie pieluchy tylko jedną płatność paypalem zrobioną i w dodatku wartość pieluch jest zaniżona na fakturze...
Wersja do druku
Największy problem z tym bajerowaniem jest taki, że mamy za wszystkie pieluchy tylko jedną płatność paypalem zrobioną i w dodatku wartość pieluch jest zaniżona na fakturze...
Z tą specyfikacją napiszę im ,że pieluchy są z materiału bawełna i bambus i wymienię jakie pieluchy są w środku.
Kwestię korekty źle naliczonego vatu (księgowa męża potwierdziła, że powinnyśmy mieć 8% na pieluchy) odpuszczam. Ponieważ do odzyskania jest 20zł a zawracania sobie gitary przy tym co nie miara.
Sąsiadka dzwoniła dzisiaj do UC i miły Pan poinformował ją, że brakujące dokumenty dotarły i obecnie są analizowane. Cokolwiek to znaczy.
Oby za dlugo nie analizowali:):):)
No więc ja wysłałam pocztą oświadczenie o tym co w środku paczki priorytetem w zeszłym tygodniu, na początku tego już miałam paczkę na poczcie do opłacenia i odebrania, naliczyli mi 23% vatu :-((((
Hej Magda i jak sytuacja?
Czekamy na listonosza...z paczkami i wyrokiem ile do zapłaty.
Co za historia:roll:
Dajcie znac ile w razie czego do tego wyroku trzeba sie dorzucic:)
Właśnie była sąsiadka. Listonosz zostawił im w skrzynce awizo na nasze paczki. Jestem jutro na 10 rano umówiona z sąsiadką na wycieczkę na pocztę po odbiór. Nie pisało na awizo ile do zapłaty więc dowiem się jutro.
Dziewczyny, Aginia co dalej z pieluchami?
Dobra, komu jutro pasuje?
Aginia czy jest możliwość aby wszystkie wpłaty/niedopłaty poszły znowu na twoje konto, a później mi jedną płatność na konto zrobisz?
Co z pieluchami dla dziewczyn które na pp trzeba wysłać?
Mi jutro pasuje, byle nie późno po południu
mi pasuje ale po 13...
Ja dam radę ale nie wcześniej niż o 15 :) gdzieś na ursynowie.
Będę jechała ze stegien autobusem 185, wysiadam koło Multikina. Proszę zorganizujmy spotkanie gdzieś niedaleko, żebym z całym tym worem pieluch nie musiała się włóczyć.
No jak to, to nie będziesz chodzić z tym worem po Ursynowie jak Święty Mikołaj i wrzucać przez kominy ;) (durny dowcip)
MamaMia może być?
jul co niektórzy obdarowani taką wielo która wpadła im przez komin mogliby się nieco zdziwić Co to?
O tą MamaMia chodzi ? http://www.mamamia.com.pl/ Jeśli tak to super :)