Asiu wyczyść skrzynkę, nie mogę ci wysłać priva a napisałam taki piękny list :D
Asiu wyczyść skrzynkę, nie mogę ci wysłać priva a napisałam taki piękny list :D
Asiu, strasznie się cieszę, że Cię tutaj mamy!
Chusta jest PRZEPIĘKNA! Kolor boski, wykonanie wspaniałe! Baardzo, baardzo dziękuję i nie mogę się doczekać następnych cudów!
Śnieżnobiała i Ty w niebieskiej sukience...ZJAWISKO!!! Już nie będę tu wchodzić:cryy: Nie będę :hide:
Donoszę, że mój turkusik robi furorę w rodzinie :mrgreen:
Juppi!!! Cieszę się, że się podoba :)
Znów zamówiłam włóczki, ale pod konkretne zamówienia :hide: Te ze zdjęcia są w większości "bezpańskie" póki co.
Wchodź, wchodź koniecznie :)
Biała chusta rzeczywiście się z tą niebieską sukienką ładnie komponowała :)
Jutro wstawię mini bambuska do wzięcia dla niedużej kobietki. Takiego, jak ma odynkowa Nelka :)
Muszę powyrabiać trochę tych zaszufladowanych włóczek, tak więc lecę na dwa fronty. Ale dziewczyny, którym obiecałam, że się w czerwcu wyrobię z zamówieniami, mogą być spokojne - daję radę :)
uwielbiam oglądać Twoje cuda :)
A zdradzisz, jaki to wzór na tej morskiej?
Padłam przy tej śnieżnobiałej!!!!
Dziękuję! Wzór morskiej jest przerobiony z szala, tak więc gotowego schematu na chustę nie mam. Gdybyś chciała ten szalowy, to pisz priv.
A dziś do wzięcia bambus dziewczynkowy (najdłuższy bok chusty ma ok. 90 cm.) - chusta kolorowa, mięciusieńka, wiosenna...
Cena promocyjna: 54 zł.+przesyłka.
Oh, jak ona mi sie podoba!
Stane i bede myslec. :)
Jakie śliczne chusty!!!
A te zdjęcia z niebieską sukienka i białą chusta!!! Cudownie!
A na zdjęciu wloczek - co to jest to cieniowane? Widzę tam duże i mniejsze motki? To cienkie jest czy grube?
Jasne, myśl :)
Tak przy okazji tylko napiszę, że torebka ma już nową właścicielkę, żeby Cię nie męczyła ;)
Dziękuję, dziękuję :kiss:
Na zdjęciu jest dużo cieniowanych, niektóre w motkach po 50 gram, dlatego są mniejsze. No i w różnych gatunkach - musiałabyś mi dokładniej napisać, o którą chodzi.
A bambusowa będzie jeszcze jedna taka sama prawie, więc się proszę rezerwacją Hainaut nie przejmować - starczy dla wszystkich :)
Chodzi mi o te z prawej na górze. Biało szara i obok mniejsze motki niebiesko brązowe. :-)
I teraz doczytalam - ta najnowsza jest bambusowa? Tzn z bambusowej wloczki? Nie wiedziałam że takie są w ogóle ;)
To jest zimowa włóczka - akryl z moherem i angorą, więc z włoskiem, ale cieniutka. Coś takiego z niej było w zeszłym sezonie:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1184.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1185.JPG
To są odcienie szarości - białego tam nie ma.
Z niebiesko-beżowych jeszcze nic nie robiłam, więc nie powiem, jak wyjdzie :) Ale to też na jesień/zimę, choć to jest bez włosa.
Dzięki!
Śliczny ten szary komplecik!
A te wiosenne letnie co tak zwiewnie i lekko wyglądają to z czego robisz?