Blafia, mój musiał klikać, bo dziecko chciało do mamy, a tata miał się zajmować dzidzią na czas polowania, więcp owiedziałam, ze wezmę bobasa, jak mi tu klikac będzie ;) I się zaangażował chłopak ;)
Wersja do druku
Blafia, mój musiał klikać, bo dziecko chciało do mamy, a tata miał się zajmować dzidzią na czas polowania, więcp owiedziałam, ze wezmę bobasa, jak mi tu klikac będzie ;) I się zaangażował chłopak ;)
libra, tylko znajdź w Polsce tkalnię, która na 5m materiału nie popełni żadnego błędu...inaczej masz 2 gatunek, zwroty, afery...
A same będziemy tkać, rękodzieło jest w cenie :P
edit
a poważnie - w moim regionie to prawdziwe eldorado;) więc może znalazłaby się jedna:D
A na mnie i pawie oczka i kaczki :) Ale zielone muszą być :)
Moja już w drodze:whistle:
Nie bądzcie takie, pierwszy raz mi się udało....pocieszcie się ze mną:rolleyes:
Aginiu - chapeau bas!
Ja się cieszę twym szczęściem, tym bardziej że to (chyba) jedyna upolowana zieleninka w pl:thumbs up:
Nie jedyna.Nasza główna zbanowana stalkerka upolowała dwie ;)
Aginiu, ja tam się cieszę razem z Tobą :)
libra, to nie jest jedyny upolowany SN w PL. Wiadomo mi jeszcze przynajmniej o dwóch :)
edit: zoana, o tej samej osobie myślałam :D Ale byłaś szybsza- nic dziwnego, że u Oschy mi nie idzie :lol:
Aginiu: :dancing::dancing::dancing:
Najdziewniejsze jest to, że absolutnie nie miałam z tym problemów, złapalam ja w pierwszej sekundzie jak sie pojawiły - ba mogłam sobie nawet rozmiar wybrać. Jedyny problem jaki miałam to to, ze nie chcieli uznac mojej karty, cos im sie numer nie zgadzał ( chociaż juz jej uzywałam przy preorderze), więc musiałam szybko przerzucić się na mezową;) i o dziwo koszyk dalej istniał, nic nie wypadało, zero errorów...jakis inny świat;)
Amst - chyba jeszcze złapała.
Agut?
No i Jborowa na FB sie pochwaliła, ze ma.
A, no to gratulejszyn udanych łowów wszystkim szczęśliwcom. Ja poszłam spać po komunikacie o ataku terrorystycznym, to i nic nie wiem;)
Aginiu - mnie też się udało wrzucić do kosza od razu, niestety przy czekaucie wylecialo - myślałam, że to przez ślamazarność mą...