I ja sobie z Wami poczekam... Na Listonoszy Dwóch :mrgreen:
Wersja do druku
I ja sobie z Wami poczekam... Na Listonoszy Dwóch :mrgreen:
Ja też czekam i czekam i nic...Mato-puzzle tylko doszły...
jak dziecko na gwiazdkę czekam od poniedziałku na przesyłki pieluchowe :evil: i nic, wkurzona jestem
Jeden listonosz już dziś był, młoda wyszalała się na koniu na biegunach :mrgreen:
No to teraz czekam na Listonosza Drugiego :jump: :jump: :jump:
Ado mnie nic nie przyszło :evil:
A do mnie przyszły, ale jutro dopiero z poczty odbiorę bo bo w skrzynce awizo na 2 przesyłki leżało!!!!!!!!!!!!
doliczyłam się, że jednak 8 paczek ma do mnie przyjść
Cytat:
Zamieszczone przez mamaija
O! to jesteśmy w tej samej sytuacji. Ja już 2,5tyg czekam na mojego chustoMT od myrry... Wysłany pod koniec kwietnia... Zawsze jak listonoszka przychodzi, biegnę do drzwi z nadzieją, że to właśnie on i.. lipa! kolejny produkt dla męża do pędzenia piwa! gdzie jest mój Simonek??? :cry:
co to? listonosze strajk mają? :evil: bo do mnie też nic nie dochodzi!!! :twisted:
I ja czekam na paczek parę :D
Do mnie przyszła pierwsza pielucha i testuje się już na dupce :) Jutro odbiorę kolejną paczkę, i czekam na jeszcze 2 :)
Chyba pierwszy raz w życiu napiszę te słowa: Do licha! Czemu ten weekend tak się wlecze?!
Albo muszę przestać kupować w piątek :lool:
a ja czekam na testową lenny lamb :)
mam nadzieje ze p. listonosz jutro zapuka do mych drzwi :P
i jeszcze czekam cierpliwie w kolejce na nubigo,ale to jeeeszcze...
ale jak sie juz uszyje to bede wypatrywac listonosza juz od godzin wczesnoporannych :D
czekam na nową terenową furę dla młodego, dzisiaj ma kurier niby być
zdradziłam chusty :oops: :hide:
na99%zamieszkamy pod lasem na wsi, w związku z tym taka bryczka jest niezbędna :wink: prawda?
oczywiscie, ze jest niezbedna. tylko wiesz jaki jest watek bez zdjec... :twisted:
czekam na pchacz dla Dymka 8))
lokomotywe :lol:
i poszalałam i zakupiłam sobie cudne kolczyki w ludowe wzory :love:
Ja czekam na 2 paczki od Mamy,w środku m.in chleb, getry i osłonka przeciwdeszczowa do chusty :jump:
trochę się zdziwiłam zawartością paczki, ale widzę że koleżanka wyspowa i wszystko jasne :)
jakie getry? ja ciągle żadnych nie wybrałam, pewnie dlatego młody nie chce raczkować :mrgreen: , pewnie w końcu zamówię u babci
a ja czekam na mojego Nubika z zielonym smokiem :-)
acha jak dawno nie czekalam na cos "noszeniowego" :-)
taki będzie, cieszę się jak dziecko na gwiazdkę, lubię gadżety, przyznaję sięCytat:
Zamieszczone przez wegielek
http://farm3.static.flickr.com/2428/...5aba6686_o.jpg
tylko koloru się boję, jak mi się nie spdoba odcień to kaplica, bo ja czepialska jestem jeśli chodzi o takie rzeczy