Boję się, że osiągnęłam już magiczną (jak dla mnie) liczbę 21 :lol:
Wersja do druku
:hide: no to ja bardzo słabo bo tylko dwie chusty i nosidło:hide:, chętnie bym się poprawiła ale funduszy brak:twisted:
Tylko 2 chusty i 2 nosidła z braku oczywiście jedne rzeczy wrrrr....
Jeszcze w grudniu miałam 10 chust i nosidło, w ciągu miesiąca przez jakieś nieżyciowe rachunki zredukowałam swój stosik do 3 chust i nosidła :cry:. W końcu rodzina przyznała, że wrócił mój dawny zdrowy rozsądek. Rozwiałam ich wątpliwości, informując, że na wiosnę wszystkie odkupię :twisted:.
U mnie (chyba :hide:?) 12, ale za to mocne postanowienie trzymać się liczby 10 :). Najgorsze dla mnie to wybrać chustę, którą sprzedam kiedy chcę kupić nową :)
I jedna manduka dla męża.
Ja aktualnie 5, bylo 6 w jednym momencie. Jedna natomiast wylatuje na bank, nie lubie, nie polubie sie z nia i niech spieprza lepiej. Zostaja wiec 4, ale za to jakie!
Mam jeszcze samorobki, jedna z nich lubilam dopoki maly byl maly, nosilam latem, zakardowy len byl swietny na upaly, niestety teraz sie wzyna, ale kawal czasu z nia spedzilam i mam do niej sentyment.
7, 2 chwilowo wymienione na MT. Chyba chciałabym się zredukować, ale nie wiem, jak się do tego zabrać...
3 mam :)
A ja, okazalo sie, nie umiem liczyc;)
bo jak wyciagnelam to okazalo sie, ze na stole 14 lezy, jedna w pralce + jedna kupiona dzis tu na bazarku:D
No i dzis rano wyleciala jedna:)
Powinnam cos sprzedac ale nie moge sie zdecydowac co:( co prawda 5 wystawionych na innym forum... (po ostatnich przebojach wysylkowych nie prosze nikogo o posrednictwo! wiec tu nie moge wystawic:()
Chwilowo mam 3 i nosidło ergo, 2 sprzedałam...
Ja mam 2 chusty i 3 nosidła
A u mnie 2 kolejne w drodze:D
u mnie na razie 4 chusty,pouch i MT ;))
jak zwykle za dużo.... ;)
Aktualnie 8 na stanie + MT + ergo + 1 w drodze i X w fazie CHCĘ :twisted: :hide:
siem nie wypowiadam, bo nawet nie wiem ile 8)) (i nie chcę się denerwować, że AŻ tyle :hide:)
aktualnie 3, ale biorąc pod uwagę, że nie noszę mniej więcej od pół roku, to i tak zdecydowanie za dużo chyba:confused: