o jessuuuu.... :omg:
ale o gustach się nie dyskutuje :ninja:
jul: już wiem co to było na co czekałaś w takiej tajemnicy :twisted:
Wersja do druku
o jessuuuu.... :omg:
ale o gustach się nie dyskutuje :ninja:
jul: już wiem co to było na co czekałaś w takiej tajemnicy :twisted:
U mnie ma sie tak :applause:
http://farm7.static.flickr.com/6045/...7d3cb6d0_z.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6096/...d26d0f41_z.jpg
no to cirmna strona ładniejsza ale wzorek i tak taki ... surrealistyczny :mrgreen:
Niebieska strona super, taka jeansowa :beat:
ciemna strona mi się też bardziej podoba, tylko mam mieszane uczucia co do czarnych kwiatów
na twoich fotach mi sie jakos podobają :duh::oops:
One nie sa w sumie takie zle :hide: Rozlozony wzor troche przynudnawy, ale w akcji jest wlasnie taki surrealistyczny :ninja: co lubie. No i ta niebieskawa strona duzo lepsza od bialej. A co najlepsze NO COTTON - nosi jak zloto :thumbs up: Dziecia zupelnie nie czuje!
Az sie przeszlam, az sprawdzilam metke i... :duh: doooh pewnie ze LOW-COTTON! Sorry :hide:
30%bawelny 70% wiskozy bambusowej
znowu dostepne na stronie nati ;)
ptryk i nie ma:lol:
wisialy chyba cale 15 min - maly rekord :)
Zastanawialam sie czy nie wziac 3,6, ale podkusilo mnie przeliczyc z Euro na Dolary (ostatnio jak polowalam to nie mialam czasu na przeliczenia) i wyszlo mi prawie 170$ :omg:
Co daje 535 zl!!!
Odpuscilam sobie.
podstawowy błąd:ninja: nie liczymy, w ogóle cen sie nie oglada:mrgreen:
zarcik ;)
Moze i by przeszlo u mnie gdybym miala jeszcze jedna Kruszynke do noszenia w podobnym do Twojej wieku, ale z moimi starszakami kupowanie kolejnej chusty zakrawa na fanaberie matki.
Wiec musze sie dobrze zastanowic kazdorazowo (choc czasem ulegne szalenstwu i kupuje bez - a przynajmniej probuje, ale u Natibaby raczej nic mi nie grozi, bo i tak wszystko mi znika sprzed nosa :-D)
wisi jedna, standard
Dziewczyny - pomóżcie proszę podjąć decyzję :mighty: Czy lilie warte są zakupu?
Dzisiaj czekając na kaszmir, którego niestety, mimo klikania non-stop, nie udało mi się upolować, pojawiły się lilie low-cotton i kupiłam :duh:
Brać czy jednak nie? :seesaw: