Ahniszko - dzięki za info :)
Wersja do druku
Ahniszko - dzięki za info :)
Czekajcie, jakie dwa więcej? Jest dokładnie tyle, ile miało być, kolory się zgadzają... MOże gdzieś sugerowałam, żeby zamówić więcej, bo i tak się sprzedadzą, ale w końcu zamówienie zostało zrobione na styk. Chyba że któraś z 7 pozostałych warszawskich mam nie odbierze - wtedy dam znać.Cytat:
Zamieszczone przez yetta
a jak wyglada taki nocniczek?
Jak plastikowa doniczka z lekko wywiniętym brzegiem. Pojemność taka, jak zwykłego nocnika.
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:.../pottybowl.jpg
coś w ten deseń
Ahniszka, dzieki za nocniczek! Odebrany w sobote i zaraz przetestowany :) Co prawda na wyjezdzie ciezko bylo malego utrzymac na nim pare sekund, ale i tak zlapane juz zostalo co trzeba :). Faktycznie malutki i w podroz bardzo wygodny. W nocy tez latwo sie lapie, choc na mojego ciezarowca malego to po jednym nocnym siknieciu juz polowa zapelniona zostaje, hehe!
Dziekuje wszystkim dziewczynom czynnie zaangażowanym w sprowadzenie i rozprowadzanie nocniczkow! Wielki :kiss:
Szkoda ze sie nie załapaliśmy na zakup nocniczka. :?
A gdzie byly kupowane i ile kosztowaly za szt? :wink:
A jak to będzie po angielsku? Może tu znajdę...
Tu masz wątek o nowym zamówieniu na nocniczki -> viewtopic.php?f=54&t=16279 :mrgreen:
:D pięknie dziękujemy za nocniczek-dotarł dziś :D
A może mi ktoś wyjaśnić czemu on taki fajny? :hide: Moje dziecko ma bunt, po kilku minutach na nocniku płacze i szukam jakiegoś wyjścia, może właśnie nocnik chiński :hmm:
Ten nocnik to nocnik podróżny, zmieści się w torbie podobno. :)
Dotarły całe i zdrowe :mrgreen:
Dziewczęta zaangażowane w logistyke nocnikową stokrotne dzięki :kiss:
Jutro bratowa zostanie obdarowana, zobaczymy, czy zorientuje się do czego to służy :twisted:
Chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekać bunt. Prawdopodobnie każdy malec ma takie okresy. U nas było kilka buntów i alergii nocnikowych.Cytat:
Zamieszczone przez Lotna
Pojemnik chiński ma się sprawdzać na wyjscia, absolutnie nie wygląda interesująco ani nie jest wygodny ( zdanie tylko na podstawie obserwacji:).
u mnie już jest :)
dzięki ahniszka, dzięki wszystkim dziewczynom zaangażowanym :thumbs up:
Do mnie również dotarł :thumbs up:
myślałam, że będzie mniejszy :) teraz pozostaje mi czekać aż mała się urodzi i zaczniemy EC :)
moj tez dotarl wczoraj do tesciow.
dzieki wielkie wszystkim dobrym duszom :kiss:
mój też już jest, bardzo dziękuje zaangażowanym w zorganizowanie akcji
i my dziś odebrałyśmy :) bardzo dziękujemy
a ja tak myślę, może jakaś zwykła plastikowa miseczka by spełniła funkcje tego nocnika?
Ja również dziękuje jeszcze raz tu na forum wszystkim zaangażowanym :)
Nocnik chiński zażegnał bunt nocnikowy. Jak Lenia dziś zrobiła siku na podłogę w łazience i zapytałam gdzie robimy sii to mimo, że stała obok curvera zaprowadziła mnie do pokoju i pokazała stojący za fotelem "chinol" :)