Malina ja juz Ci napisalam ze szczesciara jestes! Normalnie najnormalniej Ci zazdroszcze!!!
Wersja do druku
Malina, roni sie chciala wymienic na trigreena z 5 na 6
Malina - lepiej sobie skroc ogony. rozmiar 5 w ellevillach to taka 4 didka z ogonami - kieszonke zawiazuje sie na skosach.
my mamy 4,2 i piekne ogony przy kieszonce wiec to roznie bywa :)
Mi sie nie podobaja te trzylorowce. Jakos w nich sie zatraca wzor zary i jego trojwymiarowosc. To takie zakardowe pasiaki ..... na szczescie kazda potwora znajdzie swgo amatora:ninja::mrgreen:
Są juz welenki i Karma na stronie Ellevilla, ta sliwkowa jest boska :)
A widzialyscie nowosci?
Fajnie ze tez wszystkich probek nie widzialam!
Niebieska (infinity) welenka - mniam - juz ja mam :mrgreen::twisted:
No i zapowiadaja ze szmatka bedzie gruba, taka dla starszych dzieci.....hipp hipp hurrraaaaaa!!!!!
Jejku, piękna ta nowa paisleyowa śliwka Karma!!! Ciekawa jestem pozostałych 2 kolorów...
I świetne wełenki, Czarna Owca wymiata ;) Na szczęście, mam już swoja wełenkę :D
A bambuski wyglądają zupełnie inaczej na ty mzdjęciu grupowym niż z osobna... I co teraz? Już mi się tak SilverPink nie podoba, za to Java :love:
Przydałoby się zdecydowanie więcej zdjęc...
ph78 Teal jest sliczny! Jak na moj gust troche ciemniejszy niz nazwa wskazuje. Taki ciemniejszy morski... Drugiego niestety nie widzialam...
Drugi ma być blue i to dosyć ogólne określenie koloru... Poczekamy, zobaczymy :)
A bambuski widziałaś na żywca może? Bo już m isię pomieszało i nie wiem, który wybrać @_@
Jakos welenki mnie kolorystycznie nie kusza,ale chyba w zwiazku z nowa kolorystyka i brakiem napisu,skusze sie w tym roku na Karme!!!!
ostatnio przez myśl mi przeszło ze mogę sprzedać foresta, ale zabrałam go na spacer i mi się odechciało ;)
http://img85.imageshack.us/img85/39/forestsn.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/2953/forest3u.jpg
hanti... ślicznie wyglądacie, jakie pozytywne fotki :)
Super brzuszek:D
Fotki śliczne. A forrest bardzo, bardzo Ci pasuje:) Nie sprzedawaj.
hanti, to jest nieprzyzwoite, zeby kobieta po kilku ciazach miala TAKI FANTASTYCZNY BRZUCH!!!
kurde, ja nawet w wieku 15 lat takiego nie mialam.
zawiśnij do góry nogami podnosząc do góry dziecko zaręczam że będziesz miała fantastyczny brzuch :lol: niestety jak staniesz na nogi grawitacja znów robi swoje :lol:
Hanti, nikt Ci w ta grawitacje nie uwierzy;)
A forrest tez mi sie podoba.
Swojego trigreena nie skroce, bo chlop tez chce w nim nosic:)
Hanti, cudne fotki! Bardzo Ci ten forrest pasuje :love:
do nas wczoraj dotarła zara triyellow :)
jest sliczna :)
dziękuję Aniu:*