tak na fb napisali, że wyślą mejle do szczęśliwców..:wink:
Wersja do druku
tak na fb napisali, że wyślą mejle do szczęśliwców..:wink:
Jejku jak dobrze, że oni to losowanie wprowadzili- jaka ja bogata będę! :D
Juz ponoc maile są na skrzynkach. To która ma farta?
Ja pierdziele, jak przyjdzie co do chusty, na ktorej bedzie mi zalezalo to sie osram z nerwow czekajac na jakiegokolwiek mejla. Jakis znak musza dac, ze mejle juz poszly, zeby ludzie wiedzieli, kiedy po ptokach i nie ma na co juz czekac
na fb jest info, że faktury zostały wysłane. Jeśli do jutra nie zostaną opłacone,
wysyłają do kolejnych osób..:)
O ja pierdziele!!!
Dziewczyny, ja to mam pecha no!
DOSTAŁAM DWIE FAKTURY NA ALTO!!! :omg:
Na trójkę i na piątkę!!! Nie wierzę normalnie, akurat na chustę, która mi się NIE PODOBA!!
I co robić? Którą brać? Którą będzie łatwiej sprzedać/wymienić?
Ja nie mogę, pokładam się ze śmiechu teraz, że akurat na mnie trafiło! :lool:
Blafia bierz 5tke:) z krociznami zawsze jest trudniej.
Blafia, ale jaja :lol:
Blafia - a jak obstawiałaś? Coś jeszcze poza 3 i 5?
No jaja to są wielkie, bo naprawdę to było tak:
Rano jak przeczytałam tu o losowaniu, zalogowałam się na stronę i zagłosowałam na Alto 4, 5 i 6 (trzy głosy).
A później, zanim wyszłam do pracy na popołudnie, jeszcze raz weszłam na stronę, z ciekawości czy coś jeszcze wisi. Były jeszcze 2, 3 i 7.
No to dla jaj kliknęłam jeszcze na trójkę, żeby sprawdzić, czy mi kolejne zgłoszenie przyjmie, skoro już wykorzystałam trzy losy. I okazało się, że normalnie przyjęło mi ten ostatni (czwarty) głos, bo fakturę dostałam na piątkę z pierwszego losowania i na trójkę z drugiego. :omg:
Wniosek: system nadal niedoskonały, bo każdy może wysyłać nie-wiadomo-ile głosów, wystarczy się na nowo zalogować... :duh:
hahahahah
:lool:
ale jaja
uf, ja nic nie dostałam ;)
Kurcze trzeba będzie jakąś samopomoc chłopską zorganizować. Znaczy wszyscy mają losować Eden, bo ja go chcę! A ja mogę wam losować jakieś inne paskudztwa :twisted:.
tez chce eden:lool:
no wlasnie myslalam, zeby liste chciejstw zrobic :)
jedyne co ja chce to jakby ewentualnie jakies resztki willowa losowali. ale losowac bede wsio, wiec chetnie sie podziele...