Martamwmw super zakupy :) właśnie mi przypomniałaś o Sanatorium, które mi ciągle z koszyka wypada. I tym razem też zapomniałam.
Spadlamznieba wow wow wow zbieram szczękę.fajną masz tę piaskownicę ;)Beniamin
Wersja do druku
Martamwmw super zakupy :) właśnie mi przypomniałaś o Sanatorium, które mi ciągle z koszyka wypada. I tym razem też zapomniałam.
Spadlamznieba wow wow wow zbieram szczękę.fajną masz tę piaskownicę ;)Beniamin
Ooo, gdzie można takiego Harrego Pottera wyhaczyć? Był w Polsce wydany? Tekstu pewnie nie ma, to bez różnicy, ale polskie zawsze tańsze.
Rozumiem że chodzi o tego pop-up?
Wydawnictwo Media Rodzina.
Bo jeśli chodzi o HP z ilustracjami to on chyba cały czas do kupienie
Nie mogę sobie przypomnieć i znaleźć gdzie miałam wkleić Kopciuszka i Kota w butach z ilustracjami Szancera. martamwmw pomożesz ;-)?
edit: już znalazłam
Tak pop up. Kolejna chcica.
Czekamy na ilustracje w zakupowym zatem ;).
Właśnie zamówiłam.
Nawet nie wiedziałam, że jest jako audiobook
i cena też super z odbiorem osobistym w księgarni.
Będzie na najbliższy wakacyjny wyjazd :-)
http://www.swiatksiazki.pl/ksiazki/r...vrtek-3472559/
W koszykowym jednaku, źle nazwałam.
A Harry Potter to każdy przecież był z Media rodzina. Skleroza moja.
edit. No zła jestem. W poszukiwaniu Odgłosów natury. Dinozaury zamiast Rycerzy Odgłosy historii w tym samym sklepie znalazłam Księżniczkę na ziarnku grochu Media rodzina za 14 zł z groszami, a ja już zamówiłam używkę za 20 zł z olx plus przesyłka... To samo z Królową Śniegu Media rodzina, też jest dostępna w tym sklepie, a ja używkę kupiłam w tej samej cenie i do tego jeszcze przesyłka. Wrr. Przestaję kompletować serię na już i czekam na okazje. W każdym razie oszukuję siebie, że tak będzie ;).
natala, dzięki za linki do wnętrza Grimmów - zdecydowanie jestem na nie ;)
spadłamznieba, jaaaaaaaaaaaaa, ale masz fuksa :D super zakupy!!! :applause:
Moje stacjonarne z taniej książki
http://images71.fotosik.pl/551/ad574ba2c905b53emed.jpg
Kocham Pana panie tygrysie było po 5.90 a ja niedawno zapłaciłam jeszcze raz tyle
O, się w Buchmanny zaopatrzyłaś. Ja właśnie czytam Czarnoksiężnika z krainy Oz z ilustracjami Ingpena i jestem rozczarowana trochę ilustracjami właśnie. Te rozkładówki, które mi się na fotkach w internecie najbardziej podobały w rzeczywistości są jakieś przygaszone. Papier do czytania fajny, matowy, ale ilustracje w necie wyglądały na żywsze. Twarze jakieś niewyraźne, jakby w tle miały być. Czasem podchodzą mi horrorami. Jakby tak się machnęło i poprawiać, dopracować się nie chciało ;).
I do tego jeszcze zaraz we wstępie źle przedzielony wyraz do kolejnej linijki...
Mam kilka Buchmannowych chyba właśnie dla ilustracji ;)
O ilustracjach Ingpena było tu już trochę dyskusji, nie wszystkim podchodzą. Ja trochę w rozkroku stoję :D niektóre mi się podobają, a niektóre zupełnie odrzucają. Patrząc na wiele z nich czuję niepokój, takie mam dziwne odczucia, wcale nie pozytywne.
mam sporo z Buchmana i nie tylko ze względu na ilustracje. Po prostu podoba mi się ta seria, trafia do mnie.
Jeśli chodzi o ilustracje to faktycznie takie do zastanowienia się i budzące hmmmm nazwijmy to respekt.
natalo skoro masz wszystkie to mam do Ciebie prośbę abyś podała tytuły bo nie potrafię tego znaleźć i czasami trafiam przez przypadek na coś czego nie mam bo nie wiedziałam, że w ogóle jest. Wiem, że masz urwanie głowy i rozwiązanie już nedługo dlatego nie oczekuję tego od razu, ale będę wdzięczna :-)
qqrq5 - Opowieść wigilijna jak dla mnie jest bardzo ładna pod każdym względem. Natomiast mam dwie - z MR również bo nie wiedziałam którą wybrać, a obie bardzo do mnie trafiały.
Natala tez jestem ciekawa tytułów :)
qqrq5 czy "tania książka" to dedalus czy coś innego?
Nie to jakaś lokalna księgarnia w Gorzowie zawsze mi nie po drodze było a teraz udało się i wiem ze będę wchodzić częściej
Edit: to jakaś sieciowka www.takczytam.pl
chyba jeszcze nie rodze, niestety ;) jak wroce ze szkoly to sie postaram napisac co wyszlo po polsku. i ewentualnie jak mi sie uda poszukac i wkleic te, co nie (mam nadzieje, ze jeszcze nie, a nie - w ogole nie ;))
a co do Opowiesci wigilijnej - na razie mamy Buchmanna, MR pewnie zostanie kupiona na tegoroczne BN :) ale ja mam sporo ksiazke w roznych wydaniach, z Alicja na czele - tej mam 8 tomow :hide:
Ja mam tylko Piotrusia Pana w 3czy 4 wydaniach wiec i tak nieźle choć nie lubię powielać książki