anulowali, faktura mi sie wyswietlila, a w historii mam ja aktualnie jako cancelled :dunno: pewnie sie skapneli, ze chcialam 4 i przysla na 4 :lool:
nie no, dziewczyny, wyskoki nati sprzed 2 lat to byl pikus przy oschy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Wersja do druku
anulowali, faktura mi sie wyswietlila, a w historii mam ja aktualnie jako cancelled :dunno: pewnie sie skapneli, ze chcialam 4 i przysla na 4 :lool:
nie no, dziewczyny, wyskoki nati sprzed 2 lat to byl pikus przy oschy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
margaretka to lepiej nie opłacaj póki co! Ja w pt czy czw opłaciłam vespersa, w sobotę mi niby kasę odesłali, a nadal na koncie nie mam...
Trzymam kciuki, aby nie anulowali!! :thumbs up:
a ja wlasnie dostalam mail, ze mi anulowali nie zaplacone zamowienie :mad: juz napisaalm, ze nie dostalam rachunku, mam nadzieje, ze cokolwiek to bylo jeszcze na mnie czeka...(jak nie, zawsze mi moga dac willowa w ramach pociechy :lool:).
burdel na kolkach jednym slowem...
edit: sprawdzilam w historii zamowieni - oki 5. ciekawe, wczoraj sprawdzalam, to nie bylo nic....
edit: info za FBCytat:
We had a site mess up this afternoon which led to a number of incorrect invoices being sent out for round two draw winners, and we have had to cancel these.
We are so sorry about this and the disappointment this has caused.
natala ale anulowanej faktury nie widać w zamówieniach... musisz opłacić zeby było widać. przynajmniej ja nie widzialam dopóki nie zapłaciłam. trzymam kciuki może to okinami!doczytałam ! o kurna czyli masz okinami?! zaraz Ci przeslą fakturę jeszcze raz :) tylko napisz im :)
dooopa, nic mi nie przesla :/ mieli blad na stronie, powysylali faktury, ktorych nie bylo. bede sobie mogla zarezerwowac okinami - jedno z dwoch - ktore wyjda - w ramach rekompensaty, wlasnie mi napisali... czekam na odpowiedz kiedy to bedzie. czyli bede miala okinami, tylko nie wiem jakie, nie wiem z czym i nie wiem kiedy :roll: a ja go chce na willowa probowac wymieniac, rzecz jasna...
edit: Zoe napisala, ze beda w przyszlym miesiacu prawdopodobnie. przynajmniej cos ;)
aaaaa nie było mie cały dzien w domu:( co za pech buuuuuuuuuu
Dziewczyny pamiętajcie o mnie:mighty:
Mi na szczęście nie anulowali, ufff:mrgreen:
gratulacje Karusek :) choć nie widzę cudowności tego wzoru, ale i tak wielkie WOW! za to że chociaż komuś od nas się udało :)
:shock:
wrociłam z pracy własnie
M. dostal okinami 4rke inv. i anulowali mu po godzinie:ninja:
napisalam do nich:twisted:
kiedy ten pre porder?
no M. miał 4rke od 15.15 do 15.53 :lool::lool::lool:
szczyt
Zoe da M. to nowe 5...podobno:ninja: