upss to ja przepraszam za niecenzuralne słowa
nie będę edytować bo i tak mnie już zacytowałyście, a poza tym od edytowania kto inny ;)
Wersja do druku
upss to ja przepraszam za niecenzuralne słowa
nie będę edytować bo i tak mnie już zacytowałyście, a poza tym od edytowania kto inny ;)
nawet nie bedę zgadywać kto pisał w pierwszym poście, bo za młoda forumowo jestem i pewnie i tak nie znam, ale wątek poszedł w genialnym kierunku :mrgreen: :applause::applause:
jak mawiała moja babcia, większość luźnych rozmów prędzej czy później oscyluje wokół czterech liter :)
a ktoś pisał w pierwszym poście ;)
Watek jest bardzo budujacy. Tak sie rozbudowal. ze ja tu wchodze zeby zobaczyc jakie nowe kierunki sie pojawily:jump:
ja tyż:) i gubić się zaczynam:)
:lool:A ja tylko dodam ,że genialne jesteście!:mrgreen:
Joaniu chyba się nie dowiemy...ale zawsze można privy do kilku osób z tymże zapytaniem posłać:P
szkoda, że mmd sama tu nie wlezie i nie potwierdzi naszych przypuszczeń ;) (lub zaprzeczy)
ło matko, jak przekupy na targu.
M. mi czekoladę schował, a sam w pracy jeszcze, a se człowiek coś na ząb by wrzucił, a tu czekolada gdzieś schowana....mufinkę bym tez wciągnęła a i niejedną.
:lool:
Wątek genialny, nie ma co:thumbs up:
kobiety przez te wasze wyryćkania to mi się wszystko z jednym kojarzy...a teraz zgadujcie jak przekręciłam kocię imię:P