też nie mogę na opis się doczekać. Formowanki są cudowne, też takie chcę!
Wersja do druku
też nie mogę na opis się doczekać. Formowanki są cudowne, też takie chcę!
Przepiękne, przekolorowe formowanki! Cudo stosik!
te, ktore wam sie najbardziej podobaja sa z Monkey Snuggles:)
kupilam je tu:
http://www.babybots.co.uk/monkeysnuggles.htm
kiedys byly tansze:( , ale i tak sa tanie w prownaniu z innymi, no i sa One size.
Mam z nich 4 nocne, ktore roznia sie od dziennych dodatkowymi wkladkami, ale wklady mozna sobie wpinac dowolnie. Njabardziej lubie te z bambusowego weluru.
mam za duzo pieluch:( Ale z wielu malinowka zaraz wyrosnie, teraz jest na granicy rozmiarow, a troche rozmiarowych mamy.
Jedyny plus, to przy takiej rotacji sie tak nie niszcza. No i czesc kupiona na bazarku, np good mama:D I na promocjach i wyprzedazach;)
Dunk'n'fluff pasuje malinowce najbardziej, ale 20f za pieluche to za duzo by miec ich 10 no i sa rozmiarowe:( A Fluff and stuff to 25f za dzienna pieluche, wiec tylko przymierzylysmy i obeszlysmy sie ze smakiem;)
jak masz za duzo to rzuc troche na bazarek,hhhehehehe
jas tne pierwsza :)
fajne sa te pieluchy ale jednej to sie bedzie oplacalo zamawiac bvo przesylka z uk bedzie kosztowac polowe jednej pieluchy
Jeeeeeezzzuuuu, cudne są :D :D :D :mighty:
Po co ja weszłam w tego linka, no po co :duh: - teraz mi się będą śniły po nocach te wełniane spodnie i otulacze - kolory obłędne - a może któraś mi takie zrobi, co :ninja:?
Przepiękne! Kurcze, teraz po nocach będą mi się śnić!
:evil:Dziewczyny można przecież grupowo zamówić:)
Mój prawie kompletny stosiczek, czekam jeszcze na formowanki i otulacze wełniane
http://lh5.ggpht.com/_AJUHR5vMDOg/TG...0/DSC06551.JPG
demona i Ty dopiero zaczęłaś pieluchowanie :omg: szacun!
:mrgreen:
przegięłam, co?:hide:
rany boskie!!!!!!!!!! Demona nooooo zaszalałas! jak sie brac do czegoś to na całego i porządnie! :)
No no, Demona! Najpiękniejsze są chyba te czarne grochy i biedrony....Ach...
Demona cuudny! Te sowy! <3 I Itti Bitti. Mrau! Cudne!
Demona, śliczny stosik!
Najpiękniejsze są sowy!!!
Demono,pikny stosik, do pozazdroszczenia:)super sowy:)
Dziękować i puchnąć z dumy:)
A sówki to poprostu rewelacja, nie dość, że wzór piekny to i materiał rewelacyjny (coś jak len, bawełna).
Śliczny, duży stosik. Oj, zazdroszczę.