Kaś widzialam Wasz samochod wlasnie...ojej...az tak zle...?
bidoki :(
Miumi SUPER!a kto z mala zostal...?
Anais swkieta prawda ;)
Wersja do druku
Kaś widzialam Wasz samochod wlasnie...ojej...az tak zle...?
bidoki :(
Miumi SUPER!a kto z mala zostal...?
Anais swkieta prawda ;)
Kas zdrowka... mojemu Julkowi tez już druga gorna jedyneczka sie przebija i jest gorzej niz przy tych na dole...dzis mama si enei wyspala:(
Martita bez uszu ta czapeczka a naszywka na srodku....zwykla gladka zielona i biala z tego co pamietam wiec jak kupowac?
Monika zostaję z babciami, raz z jedną raz z drugą.
martita dzisiaj byliśmy u homeopatki i mam nadzieję, że wyzdrowiemy szybko :-) narazie Jaśko kaszle i ja. W ogóle jest bardzo marudny, nie chce spać w łóżeczku tylko w chuście albo w tuliku i jak tylko ma mnie w polu widzenia to na rączki bo inaczej ryk i kaszel. Te jedynki górne mu dodatkowo dają popalić chyba. A z Mazur wróciliśmy bo szkoda płacić za siedzenie w pokoju.
klaudia odpisałam na PW
miumi jak ja zazdroszczę Babć.
Kurcze ja nawet nie mam z kim Dzieci na jeden wieczór zostawić, żeby iść do kina z Mężem, albo choćby porządnie sobie mieszkanie posprzątać ...
Dołuje mnie to wszystko, nadmiar pracy zawodowej wykonywanej w domu, Jasiul maruda, mieszkanie nie posprzątane, ja od 9 miesięcy nie spałam dłużej niz 2 godziny, aaaa i brak światełka w tunelu, no bo nie mamy nikogo kto bym nam pomógł i chociaż raz na miesiąc z dzieciakami posiedział. No to pomarudziłam a teraz śmigam czytać Marysi na dobranoc. Od piątku Mania idzie do nowego przedszkola - trzymajcie kciuki!!!
pozdrówki
heeej Dziewczyny :)
gratulacje dla Monisi za to że taka dzielna dziewczynka i dla Jasia za zęby też. A jak Jerzykowe jedynki?? Właśnie ułożyłam Marikę i chwila wytchnienia na chustoforum. No właśnie, wpadłam się pochwalić. Mała siedziała w domu w wózku, żebym mogła cokolwiek w kuchni porobić i złapała jabłko. Nie zabierałam, żeby się pobawiła, odwróciłam się dosłownie na minutę, a tu połowy jabłka nie ma. Normalnie gryzła ze skórą. Uploaduję film na youtube to wrzucę link
edit: o już jest http://www.youtube.com/watch?v=1dumLc25zDc
O rany, aga, jaka dzielna malutka.:applause: Może to znak, że lepsze jedzonko świeże i w kawałku,niż przecierane :ninja:
Hej, dziewczyny, zapisałyście się już na warsztaty z okazji Tygodnia Bliskości?
szczegóły tutaj:
http://klubkangura.com.pl/tydzien-bliskosci-w-warszawie
Ja wysłałam zgłoszenie na czwartkowe o idei kontinuum i karmieniu piersią oraz wtorkowe pieluchy wielo i BLW. Kto idzie ze mną?:ninja:
No i mam nadzieję, że na niedzielnej paradzie chustowej zjawimy się w silnym praskim składzie i to z chłopami naszymi :D Ja w każdym razie mam zamiar swojego nieślubnego zabrać, a co! :mrgreen:
To ja chyba w jakiejś dziurze siedziałam że nie słyszałam o tym wszystkim. Zaraz pogadam z małżem żeby znaleźć czas przynajmniej na paradę
edit: Dziewczyny jakby udało mi się znaleźć cza to mogłaby któraś pożyczyć mi chustę??
Anais ja pewnie pojde na parade, na warsztaty o pieluszkach i jeszcze cos:) przejrze na spokojnie i rozplanuje, napewno dam znać, jestesmy w kontakcie:) Dziewczyny musze sie pochwalić kupuje Tuli Balboa i juz nie moge sie doczekać jak malego wrzuce i ponosze:)
o rany, klaudia... tuliki są super, ale Balboa to już jest po prostu mój mistrz :D
A co do warsztatów to ja już dostałam potwierdzenie, że jestem na liście. Zapisujcie się szybko bo mogą się pokończyć miejsca jak się laski rzucą :)
ja też się zaraz pozapisuje napewno na kontinuum i karmienie, pewnie jeszcze coś chustowego i o zabawach z dziećmi. Dzięki Anais za info, bo ja też jakoś przegapiłam. A parada obowiązkowo tylko żebyśmy wyzdrowieli bo narazie to tak sobie jest...
Zapisałam się na:
czwartek 7.10
= = = = = = = =
Lulucafé C.H. Arkada, Solec 81B lok. A-57 I piętro
10-11
Warsztat o zabawach dziecięcych prowadzi Dota Szymborska (Wczesna Edukacja)
Narbutta 46/48 lok. nr 51 (blisko kina Iluzjon)
Czwartkowe popołudnie z wydawnictwem Mamania
Wstęp na spotkania bezpłatny. Ciasteczka zapewnia wydawnictwo http://klubkangura.com.pl/wp-include...icon_smile.gif
14:30-15:30
Noszenie dla samodzielności, czyli rodzicielstwo bliskości według Jean Liedloff
Koncepcja kontinuum w pigułce * Attachment parenting i koncepcja kontinuum – czy się czymś różnią? * Pokaz slajdów z wypraw Jean Liedloff * Kontinuum we współczesnym świecie, czyli co z pracą zawodową? * Dyskusja
i to narazie tyle :-) pozdr
klaudia-to bierz bierz :) kaske ci oddam na warsztatach :)
Miumi-jA tez zazdroszcze opcji babcia...eh...
Kas ZDROWKA!!! i lacze sie w jeczeniu...u nas podobnie...
aga oooo!!!jaaaa!!!zawodowa Marisia :)
Anaisd - dzkiekiu za cynk, ze juz jest harmonogram!!!
ja to sie pozasypisywalam...hohoho! przedluze sobie wakacje o ten tydzien bo tak:
czwartek 7.10. :
Lulucafé C.H. Arkada, Solec 81B lok. A-57 I piętro
10-11
Warsztat o zabawach dziecięcych prowadzi Dota Szymborska (Wczesna Edukacja)
Narbutta 46/48 lok. nr 51 (blisko kina Iluzjon)
Noszenie dla samodzielności, czyli rodzicielstwo bliskości według Jean Liedloff
16-17
Bliskość pełną piersią, czyli o karmieniu piersią w kobiecym kręgu.
niedziela 10.10 uwaga!!! TO NASZA PIERWSZA ROCZNICA SLUBU:):):)
O 14 OF KORS PARAAADA :):)
wtorek 12.10.
Kalimba Mierosławskiego 19, naprzeciw wejścia na plac zabaw w parku Żeromskiego
10-11.30
Przewodnik po Rodzicielstwie Bliskości – Kasia Karpińska z portalu Przytul mnie, mamo – panel dyskusyjny
CzasdlaMam Saska Kępa, Pl. Przymierza 6/63
12-14
O pieluszkach wielorazowych opowie Ewa Dumańska (Pieluszkarnia
BLW – nauka zachowania przy stole, albo jak nie wychować niejadka; prowadzenie Marta Sobiło
uch...szalenstwo :):):)
No to wspaniale, się widzimy girls! :thumbs up:
Ja też na zabawowe warsztaty, mam nadzieję, że będą miejsca.
no9 ja poki co dostalam odpowiedzi tylko od Mamani...czyli od tych warsztatow czwartkowych - kontinum i KP
zobaczymy jak reszta...
ja bede robila torcicho na nasza rocznice...to mam je zabrac ;) ? (pytanie retoryczne :D:D:D)
we-wonna-cake! we-wonna-cake! :ninja:
mniam mniam:)
Martita jade dzis do sklepu wiec Ci kupie i ja tez zgloszenie na wtorek 12 do kalimby wyslalam. czekam na odpowiedz ... pojedziemy sobie razem...dziewczyny mam nadzieje ze wszedzie mozna sie ze swoja pociecha pojawić?