my tam zawsze możemy choroby nam niestraszne. pytanie...czy widok z okna Flotki jest chętny?;) a może w parku jak będzie mniejszy mróz???? Flotka potrzebuję sie naumieć plecaczka):
Wersja do druku
my tam zawsze możemy choroby nam niestraszne. pytanie...czy widok z okna Flotki jest chętny?;) a może w parku jak będzie mniejszy mróz???? Flotka potrzebuję sie naumieć plecaczka):
Dobra! To zapraszam na środę... Tylko osobiście proszę jednak, żeby wszystkie zdrowe były, bo ja jestem matka histeryczna i katarek wywołuje u mnie falę lęku napadowego. :?
W srodę ale o której godzince , bo ja mam kurs na 16 30
A co jutro robicie?
Ja jutro moge , kto ma ochote do nas wpasc tak w południe ?
u mnie katar... :cry:
i kaszel Kasia ma od miesiąca nie wiadomo od czego, już badania krwi nawet robiliśmy jej i doopa :|
polecam dr. Skawińskiego, on da radę każdej chorobie:)
my jutro możemy od 16. dajcie znać co i jak
Ja to bym wolała jakoś wcześniej, co ma mi się chłop po domu plątać :wink:Cytat:
Zamieszczone przez sowa_m
Tak ok. 13-ej?
Jak nie jutro, to może w piątek? Bo czwartek to niestety odpada.
a.szrekzdrówka zycze
Własnie myslę i mysle
i chyba jutro moge wpasc okolo 13
ale tylko z Wiktorkiem
i tylko na godzinikę
bo pozniej ide po Weronike i na sanki :lol:
To wpadaj Truska, zapraszamy!
Oki to spoczko, rusze się wkońcu z domu
sowa na która godzinke chodzicie we wtorki na basen ?
bo my włąsnie przpisałismy sie z soboty na wtorek na 18 45
aha i spotkałam aniepatryk oczywiście na basenie :lol:
Innana a na spacer o której godzinie wychodzisz z chłopcami?
Na spacery to ja z nimi nie chodzę :oops: Nie daję rady :cry: Fizycznie i emocjonalnie mnie to przerasta :roll:
Ja w sumie tez za czesto nie chodze bo nie miałam ostanio okazji
bo dzieciaczki były chorę
ale od dwóch dni sanki są zaliczone więc jestem happy :lol:
My nie mamy sanek, jakoś do tej pory nie zdążyłam kupić.... A jak Ty swoją dwójkę wozisz na sankach? Razem? Czy masz takie specjalne dla bliźniaków?
O, takie: http://www.allegro.pl/item526065940_san ... ucent.html
niestety mam tylko jedne sanki i to pojedyncze
Wiktor sobie jedzie w wózku o wozek zachaczam saneczki
i jakos pcham jednoczesnie ciagnąc sanki
daje rade ale tylko na krótkich odcinkach :lool:
Innana No i nici mz spotkania bo Wiktor ma zatkany nos
a ze ty boisz się kataru więc nie ryzykuje i nie przychodzę
Mam nadzieję ze nic mu się z tego nie rozwinie bo dopiero skonczył chorowac na anginę :evil:
Ale na spacer raczej dzisiaj i tak pojdziemy
To może piątek?
Truska - ja z Anią chodzimy razem na 18.15:) więc sie minęłyśmy ostatnio (ja chodzę do męskiej szatni heheheh). a w piątek mi pasuje, tyle, że po pracy oczywiście. zaraz Ankę zaczepię, czy jej pasuje
Wreszcie udało mi sie zajrzeć :D Też chętnie wyrwę się z domu, choć na chwilę (poza tym, nie mam żadnej znajomej kobitki w Kielcach :cry: )
viewtopic.php?f=13&t=12518
dziewczynki, może coś poradzicie?
Dziewczyny, ja Was verysory, ale jutro nie mogę - zapomniałam, że do fryzjera idę.
Proponuję poniedziałek. Zapraszam na 13 - komu pasuje to super, kto nie może, to się spóźni :D Kto nie wie, gdzie mieszkam proszę się zgłaszać - wyślę adres na priv.
Co Wy na to?