Ha! 8))
:high:
:lol:
sie normalnie wylansuje ;D
ja też-w czerwonej pajęczynce :)
Dziękuję magnus :) :) :)
Na drutach powiadasz? Przepiękna!:applause:
A ja złapałam się na tym, że szukam płaszcza na przyszłą zime, żeby pasowal do kompletu co sobie zamówiłam u Ciebie. Płaszcz i tak będę zmianiać, bo mam dość ciążowego. Ale nie zmiania to faktu, że musi pasować :whistle:
Się lansujcie, dziewczęta, na zdrowie! :)
scarlet, Twojej włóczki od jakiegoś czasu nie ma w sklepie. Zamówiłam i mi napisali, że mają wszystko oprócz tej jednej, którą wybrałaś. Czekam aż ją udostępnią albo będziemy szukać czegoś innego. Nie śpiszymy się, to na pewno coś znajdziemy.
Wróciłam z pracy...ledwo dałam radę dotrwać do końca. Jakieś wirusisko dopadło nas rodzinnie :| W domu czekała na mnie bardzo miła niespodzianka :) Dziękuję. Piękna i beretka i chusta :love: Nie mogę się napatrzeć :D W realu Twoje wytwory jedynie zyskują :mrgreen:
Rozważam zapisanie się do wiosennej kolejki na coś cieńszego :) Jak wyglądają terminy? :hide: Dobrze, że mój M tu nie zagląda :hide::hide::hide:
To może...tak nieśmiało wpisz mnie na maj...:hide: Będę miała prezent na urodziny, a i o fundusze będzie łatwiej :)
wpadłam tylko wyrazić zachwyt :)
nad chustami, nad zdjęciami, nad całokształtem :thumbs up:
dzięki temu w zeszłym roku przeprosiłam się z szydełkiem i utkałam sobie pajęczynę, a teraz dalej szukam inspiracji ;)
ja tak wpadałam czasem do tego wątku i się pozachwycałam chustami i kolorami :love: ale dopiero dzisiaj do mnie dotarło, że Ty je szydełkiem dziergasz :hide: :hide::hide: :wink:
Mój patriotyczny komplet dotarł:lol:
Czapka kolor i rozmiar idealny, a chusta zapiera dech w piersiach.
Taką pajęczynke to bym w 3 różnych kolorach chciała:hide:, czuje, że będzie częściej nawet w użytku niż turkusowa. Jest idealna, mięciutka, duża, a jednak kompaktowa,można schować w torebce(ja mam same przepastne torbiszcza:))
I na żywo prezentuje się dużo lepiej niz na zdjęciu(choc już na zdjęciu było WOW)
Dziękuję:)
No to cieszę się bardzooo!!!
Tak to jest z tymi pajęczynkami, a już szczególnie czerwonymi, że lepiej wyglądają na żywo. I rzeczywiście wyszło patriotycznie :lool:
Dzięki :kiss:
Ja z kompletem turkusowym miałam podobnie, juz po zdjęciach się zakochałam, ale rzeczywistość przeszła moje wyobrażenie. Naprawdę cuda tworzysz, Asiu:love:
Nie mówiąc ile różnych osób juz mi mówiło, że komplet piękny.
Teraz czas na pajęczynkowy lans;-)
Udanego lansu życzę zatem :)
Chusta sprzed kilku dni - już zaakceptowana :high:
Alpaka z jedwabiem - idealna na wiosnę. Gdy mąż ją zobaczył podczas robienia zdjęć, stwierdził: "Oooo, spring collection!" :lool: Śliczna malinowa czerwień, a do tego miła i mięciutka.
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1376.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1377.JPG
Żeby tradycji stało się zadość, w weekend znów coś pokażę :)
Żeby nie moja malinowa przyszła to bym tu szalała :mrgreen:
A i tak się kręcę ;)
Edit: Pazurki musiały być do takiej ślicznej chusty 8))