Probowalas bez polskich znakow?
Wersja do druku
Taaa:roll:
Bez polskich, bez kropek, myślników, inicjały, podwójne imię, z 15 różnych kombinacji zrobiłam....:duh:
Madzi jesteś tu? Zdaje się, że miałaś takie jazdy...udało się w końcu?
O kurde, to oni tam mają ten sam archaiczny system, w którym podaje się wszystkie dane z karty, łącznie z security code? :omg: O ja pierniczę. Myślałam, że tylko hamerykańce są tak zacofani. Przez jedną taką transakcję miałam zablokowaną kartę debetową, ponieważ ktoś próbował wykorzystać jej numer z resztą danych do jakiejś transakcji - jednym słowem, okraść mnie. Tu niby piszą, że "securely processed by...", ale mimo wszystko od tamtej pory się boję. Tak trudno jest zorganizować sobie jakiś PayPal czy whatever? :roll:
Dzięki.
Ale spacje między łącznikiem masz?
Ja wpisałam dokładniusieńko jak na karcie:?
libra powodzenia :kiss:
Mój Braid kupiony wczoraj już do mnie leci :mrgreen:
ja placilam normalnie paypalem tydzien temu, poprosiłam mailowo i mi wysłali paypalowa fakture
od czasu do czasu mozna zaplacić, problem w tym ze jak wrzucają na strone to juz tylko kartą
Wrzucili alto blackthorn do losowania jakby ktos chcial (ja nie chce)
ee chyba dalej jakieś testy bo nie można dodać do koszyka..
EDIT: trzeba się zalogować i heja, jeśli chodzi o blackthorn pełna rozmiarówka..
Może oni rozwiąża obciążenie serwera właśnie w taki sposób, bez zapowiedzi nocą
cichą i głuchą...:D
Madles, nie ma opcji koszyka, tylko "add entry" czyli na moje ewidentnie losowanko ;)
edit: wlasnie doczytalam twojego posta ;)
i jak, zapisalas sie? :)
Ja się zapisałam z czystej ciekawości :D
Nie wierzę, że mnie wylosują, a nawet jeśli to się wymieni albo sprzeda :p
Z info na FB wynika, że koło południa będzie rozstrzygnięcie...
btw, aż dziwne uczucie, kiedy tak można bez problemów dodać na ich stronie chustę "do koszyka" :lol: