dziala, ale chyba wsio - przedtem w miare na biezaco byly nowe szmaty, teraz nic...
Wersja do druku
dziala, ale chyba wsio - przedtem w miare na biezaco byly nowe szmaty, teraz nic...
włożyłam pine do koszyka i mi wypadł, nie chciałam go, nie kupiłabym - ale przybiło mnie, że nie jestem w stanie u oschy nic kupić :frown
o matko, a ja dopiero wróciłam z pracy do domu i czytam, że takie akcje dziś były!
i smoki były... :duh:
Napisali na fb, że znowu testują system... Oni się chyba rozminęli z branżą- w BiR powinni działać, a nie w sprzedaży :lol:
jakies testery alto sa, ale mi sie nie chca otworzyc :roll: jak im przy zwyklej sprzedazy takie cuda sie dzieja, to sie nie dziwie, temu co sie dzialo podczas polowania...
mam w koszu Alto Adamah Wrap, dwie sztuki 6, każda po 1funta. Brać? :lol::lol:
to tylko testy są..nazwa produktu Product ID: WRAP-ALTO-AQUA-TEST
ale bym się uśmiała gdyby za udział w losowaniu trzeba byłoby zapłacić frycowe :high:
madlles, jakby chcieli frycowe, to chyba inny podatek już jest na takie gry losowe ;)
zwracam honor, tego funta sie nie placi. ale sie mozna "zapisac" na losowanie - trzy razy na kazda sztuke, zeby sobie szanse zwiekszyc - tak jest przynajmniej na dzis ;)
jak zapisać? to to są pierwsze szmaty na losowanie? Gdzie ta zakładka? ja nie widzę..
edit: już znalazłam zakładkę, ciekawe kiedy ogłoszą losowanie.
Dobrze rozumiem, że każda osoba może z jednego wzoru wrzucić jakby trzy losy? A jak pójdą dwa wzory to można wrzucić 2x3 losy?
Moim zdaniem, to oni tego nie ogarną, jak zwykłego polowania nie potrafią ogarnąć, a tu jeszcze logarytmy sobie wprowadzają :lol::lol:
madlles, przemyślałam i już rozumiem :) Ale jak dla mnie- oni tego nie ogarną ;)
jak dla mnie problem nie leży w sposobie zakupu tylko w mocy/pojemności danych serwera..poprzez ten sposób losowania tylko zwiekszy się zapotrzebowanie na pobór danych (wieksza ich ilośc będzie musiała byc przetworzona przez serwer), przykładowo jeśli wystawią 5 chust, to każdy użytkownik ma prawo wprowadzić 5x3 głosów, te info serwer musi zachować..i teraz pojawia się pytanie jak losowanie będzie przebiegało..czy na podstawie wprowadzonych danych losowanie będzie po ustalonym dedlajnie wśród zarejstrowanych użytkowników z ich zachciejkami, czy automatycznie podczas klikania losów szczęścia..raczej opcja druga bo (nie wiem czy było tak wcześniej) u góry strony po kliknięciu produktu pokazuje się licznik ile czasu ma się na zrealizowanie transakcji..zakładam, że później te dane są kasowane..więc losowanie po tym jak wszysycy klikną swoje chciejstwa raczej odpada..
no więc czym różni się ten sposób od poprzedniego oprócz tego, że nie szybkość neta każdej z nas będzie decydowało o kupnie a ich loteria? :ninja:
Jak na moje oko system i tak zwariuje..
inwestycja w serwer to jedyna opcja..
Yyy, ja mam dziś bardzo ciężki dzień, w pracy masakra, łeb mi pęka, teraz skasowały mi się wszystkie maile z konta, a przed chwilą się jeszcze pokłóciłam z mężem o pierdołę :cryy:
tak więc, niech mi ktoś wytłumaczy jak chłop krowie na rowie - jak to niby teraz działa z tym losowaniem?
u mnie nawet nie było widać zdjęć tych nowych chust, a teraz już całkiem zniknęły...
1. logujesz się na ich stronie jak ogłoszą losowanie
2. wrzucasz do kosza, to co cie interesuje
3. masz trzy losy na każdy model chusty. Więc jak chcesz 6 to możesz wrzucić do kosza 3 losy na 6. Jak chcesz trzy różne rozmiary, to głosujesz na trzy rozmiary. I tak przy każdym modelu. Jak wrzucą dwa modele szmat, to możesz sobie wrzucić 6 losów- po trzy ma każdy model
I tyle. I później oni wylosują szczęśliwców, którym prześlą faktury. A jak bedzie? Wyjdzie w praniu