zaglądam do Ciebie cały czas i ciągle piękne te Twoje cuda, a ja całą wiosne i jesień i zimę w Twoich wyrobach śmigam, dzięki;))
zaglądam do Ciebie cały czas i ciągle piękne te Twoje cuda, a ja całą wiosne i jesień i zimę w Twoich wyrobach śmigam, dzięki;))
Ja również jestem bardzo zadowolona z chust od Ciebie Asiu.Nigdzie się bez nich nie ruszam:) Uwielbiam!
I czekam z niecierpliwością na swoją kolej:) A z ciekawości,daleko jestem w kolejce? ;)
Nie było mnie chwilę a tu tyle nowości! Nie wiem jak Ty to robisz :)
Piękne, jak zawsze!
:kiss:
Czapka od nadprogramowego kompletu wygląda tak:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1355.JPG
Bardzo ładna Asiu, ciekawe jak wygląda na modelce
pozdrawiam, zaglądam i podziwiam wciąż twoje dzieła
Sliczna ta czapka:heart:
Postaram się zrobić zdjęcie "na modelce" jutro, a jak nie dam rady, to dopiero w weekend.
Miłego dnia Wam życzę!
Nie mogłam się powstrzymać - zajawka chusty:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1357.JPG
O jaaaaaaaaaaaa magnus piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Taką chcę wiosenną :) Z jakich włóczek wybierać mam :D:D
Wzór tej nowej chusty akurat ostatnio chodzi mi po głowie 8))
Kolor nie mój,ale będzie ładna.
[QUOTE=magnus;2198907]Do akceptacji:
ALEŻ TO PIĘKNE :)
a czy to z podobnej włóczki do tej którą wybrałam? (nie chodzi o kolory oczywiście, chociaż te są boskie)
No i myślę ciągle nad jeszcze jedną jednokolorową, po prostu kusisz Magnus :)
Powiem Ci, że mam kłopot z wiosennymi włóczkami. Rozgryzam temat od jakiegoś czasu i kiepsko mi to wychodzi. Chciałabym dobrą jakość połączyć z atrakcyjną ceną, a o to ciężko. Jeszcze czas do Twojej kolejki - coś wybierzemy :)
Super! Bardzo się cieszę :)
Obie chusty poleciały do jednej osoby - mam nadzieję, że też się jej będą podobały :)
A to bardzo dobrze :)
Ty to jesteś specjalistką od wzorów - pewnie wiesz więcej ode mnie ;) Nie zgadzam się! :)
Nie wyobrażam sobie, żebyś mogła w czymś wyglądać "okropnie" :)
[QUOTE=kuszlielka;2205830]Tak, to ten sam rodzaj. Twoja włóczka już zamówiona :)
Nie wiem, czy według regulaminu nie musi być oficjalnej oferty? Może poczekaj na lepsze zdjęcia?
Asiu:oops::oops::oops: