aaaaaaaa!!!! :) daj dotknąć w kwietniu ;)
a co do nowej kolekcji.. aspen i nouveau - koniecznie!
Wersja do druku
p.s. trochę przykro mi się zrobiło :hide: :
http://www.wrzesniowki2011.fora.pl/i...-339873-wm.jpg
ok-to co
KIEDY RUSZA WIOSNA 2013?
Właśnie jedno dziewczę wystawiło swój stosik na sprzedaż...
NV Iona 6 – 650 euros - EUC
NV Bramble 6 – 400 euros – new, tried on once – all size 6 just a bit short for us (sigh)
Strato Caprica 4 - 500 euros – EUC - 4m long - professionally cutted from size 7. EUC, no flaws - my ideal ruck - very supportive (like any caprica)
Roses Ember 2 (original) v.1 – EUC - 260 euros
Roses Noel 2 (original) – EUC - it’s my boomerang wrap – I bought this very wrap 3 times (each time for much more them in was sold – fair enough) Was not going to list it, but several days ago one lovely mama asked me – how much would be the price, I’d just think about selling – and now I’m thinking – 800 euros.
:omg::omg::omg:
A tak liczyłam, ze może kiedys jakos uda mi się skombinowac różyczki noel:neutral:
800 euro za rozm 2:szok:
Nie, to są bardzo zawyżone ceny moim zdaniem. Ktoś musi być bardzo zdesperowany, żeby tyle zapłacić :lool:jakiś szaleniec :lool:
No nie wiem, wystawiła chwile temu...i bramble, ember i strato juz sprzedane:omg:
Matko, piękna na Iona - zrzucamy się? :lool:
Poczułam powiew wakacji na plecach - może jakieś Kanary z lipcu z rodziną :lol::duh:
edit: ooo moja sn tez w drodze :) ubezpieczają się już i piszą ile może trwać droga paczki. Nie wiem czy zmienili dostawcę? Chyba nie, to raczej po to zeby nie pisac że paczki nie ma..
Marciula - Iona tomoje marzenie ale raczej poza zasięgiem, a róże noek to już mamieslon na fb pisałam jak zobaczyłam tą cenę że albo ze mną coś nie halo albo z tą panią :rolleye:
Amst - ja bym chyba jednak zaszalała z tymi wakacjami;) nie wiadomo jak długo takie ceny się utrzymają...
też mnie te terminy dostawy zszokowały - 14 dni w Europie:hmm:
A gdzie się sprawdza gdzie paczka? jaki przewoznik im to wozi? Bo mam sam numer albo ślepa jestem:roll:
A może bym tak sobie waniliowe rózyczki na noel przerobiła - da się?
Jakby to było SN Iona, a nie NV...
:duh::duh::duh:
Aginia - u mnie chusty są 7-8dni po wysłaniu(liczone łącznie z dniami wolnymi), muszą tak pisać, bo czasem może coś wypaść, np. paczka z samochodu kuriera :lool:
Noel to też moje marzenie :love: choć brukselek nie lubię, te kolory pięknie razem wyglądają :rolleye:
Mnie sie od dawna marzy indio w kolorach noelek...to tak OT
http://img22.imageshack.us/img22/1461/bbbwx.jpg
Kurde, moje króliki będą "prawie" jak róże noel :lool:
Amst - pisz do Didka - to byłoby cudo:heart::heart::heart:
Cos jak mój aqua zyklame tylko z zielenią:rolleyes:
Ma cos w sobie to zestawinie kolorów!