drżę cała;) idę na pw;)
drżę cała;) idę na pw;)
O nie, nie jest wolny pomarańczowy rudasek! Mój Ci on! I nikomu nie oddam!!! Piękny!!! :):)
Do akceptacji :)
Ktoś się mnie pytał, jak noszę chustę - no więc - najróżniej :) Na drugim zdjęciu widać, że można też jak szalik.
Yyyy, naprawdę bardzo rzadko tak mam, ale podoba mi się wszystko, co wychodzi spod Twojej ręki :omg:
Znowu cudna chusta :)
Niesamowita! I te kolory :applause:
Wzór chusty sama taki bym chciała właśnie.
Zaraz napisze pw ;)
Robię co mogę, żeby się podobało :) Dzięki :kiss:
Wrzuciłam Ci do koperty kuleczkę tej włóczki (tzn. nie tej, ale w tym samym rodzaju, tylko inny kolor - to jest to samo, co ta różowo-zielona i cieniowana popielata, które Ci się podobały), to sobie zobaczysz w realu.
Magnus to jż niezdrowe zmojej strony (te achu i ochy w Twoimą wątku), ale nie mogę się powstrzymać
AAAA Jaka cudna ta chusta!!!!
A Ty jak ślicznie w niej wyglądasz!!!
co to za włóczka?
Asiu, Ty to masz przerób! :) Tempo zawrotne - cała zamieniam się w PODZIW!
Pięęęękne rzeczy!
Obie fantastyczne:heart:
I wiecie co? Ten wątek pokazuje mi, że choć zafiksowałam sie na kilku wydawałoby się bezpiecznych kolorach dla mnie to aż sie rwę żeby wypróbować, ponosić inne!
Może Asiu przekonasz mnie do czegoś bardziej szalonego niż szary:ninja::mrgreen:
Zdradzisz skąd masz sweter - jest cudny!!!
fajna chusta, podoba mi się to połączenie kolorów, takie mniej spotykane
cudna chusta a jaka modelka :whistle:
;)
ciekawa jestem jak sobie radzisz ze snem bo ja jak tylko troszkę podziergam na szydełku wieczorkiem to zaraz wymiękam i idę spać :/
No to się bardzo cieszę :)
No widzisz - a ja wymiękam, jak nie szydełkuję :)
Szczerze mówiąc to dla mnie najlepszy relaks - szydełko, herbatka z cytryną i jakiś fajny film.
U mnie średnio z tym odsypianiem, choć nie powiem - dzisiaj dałam sobie pospać :)