no właśnie ja też mam takie zdanie- to Oscha karty rozdaje w końcu, dlatego też nie chce mi się czytać tego całego wątku na fb i poprosiłam o streszczenie. Myślałam, że gdzieś tam jakieś decyzje zapadły czy cóś
Wersja do druku
no właśnie ja też mam takie zdanie- to Oscha karty rozdaje w końcu, dlatego też nie chce mi się czytać tego całego wątku na fb i poprosiłam o streszczenie. Myślałam, że gdzieś tam jakieś decyzje zapadły czy cóś
hehehe wiecie co mnie to wszystko śmieszy.
w ogóle te sprzedaże przez losowanie mnie śmieszą :) na FB owszem stawałam a co! nawet ostatnio mi się udało wygrać :) ale tam było 30 czy 40 osób. heheh teraz pewnie bedzie 4000 osób. Hmm swoją drogą nie żal im czasu na tworzenie na stronie systemu do zbierania głosów, a potem to całe losowanie?! by mogli lepiej strone naprawić albo chociaż zanelźć sposób na kosmitów i innych paskudników co im ciągle stronę i serwer wieszają.
Będzie śmiesznie! nie ma co :) teraz to dopiero handelek zacznie kwitnąć! no i wymianki!
ciągle sobie myślę czy oni dzisiaj nie puszczą jakieś sprostowania... moze to żart....
Z tego co zrozumialam to ma byc rozwiazanie tymczasowe do czasu kiedy nie uporaja sie ze strona, bo chusty czekaja na wypusty.
Tak na marginesie ciekawi mnie, w ktora strone potocza sie teraz losy Oschy. Czy bedzie to poczatek nowej ery dla Oschy, gdzie wejscie w posiadanie chusty z takiego losowania, bedzie czyms super ekskluzywnym :mrgreen: Czy tez bedzie to poczatek upadku, gdzie ludzie w koncu machna reka na staranie sie o szczescie w losowaniu o Osche, jako zdarzenia zachaczajacego o abstrakcje i zaczna szukac nowych obiektow westchnien u innych producentow :mrgreen:
Myślę, że jeśli sprzedawanie przez losowanie potrwa krótko to tylko wzbudzi pożądanie posiadania oschy ale jesli przeciągną temat to wróżę im druga opcję;) Zresztą prawda jest taka, że firm chustowcyh ostatnio sie namnożyło więc będzie z czego wybierać ...szkoda, że u nas nie ma takich ręcznie tkanych:-(
Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim :roll:
Didek jest moim zdaniem fantastyczny pod wzgledem, ze albo wypuszcza genialna, niekwestionowana pieknosc, albo genialnego bubla, gdzie wszyscy pukaja sie w czolo. Nic pomiedzy tymi dwojga :mrgreen:
PS. Ja czekam na jakas ladna, nosna Indie (slonio-pawie) w letniej i powalajacej kolorystyce :)
ja wam powiem że mnie f5f5f5f5f5f5f5f5f5f5 nie jara nic a nic więc jedyną oschę będę mieć z preorderu, ale do losowania prędzej bym się zapisała, szanse na zdobycie podobnie małe co przy zmarnowaniu kilku godzin ale czasu tyle nie tracę ;)
A ja myślę, że możeby zagadać z Nati i utkają nam ten forumowy polski wzór, o którym tyle ostantio było, co?
Kamila, ja na idnio również czekam :D
O.T.
oh, ladne indio z hempem wytrzymałe i cienkie - taki antracyt
tylko zdecydowanie piekne a nie paskudne:mrgreen:
oj tak
chce...
ps: co do oschy NIE MAM PYTAŃ
Nadal :lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool:
Mnie się pomysł podoba - ich strona internetowa mnie osłabia, każdy kolejny fiaskowypust to coraz gorsza wpadka.
Z tym, że ja nie należę do grupy którą tu opisujecie - mam ochotę na Osche, bo mi się podobają, a chusty to dla mnie część odzieży. Zawsze lubiłam róże Mackintosha, mam taką pościel i kolczyki, ogólnie bardzo lubię art nouveau, z którego Oscha czerpie. Myślę, że sporo osób tak ma, stąd popularność Oschy.
Wyjątkowość czy unikalność mało na mnie akurat działają, zwłaszcza ręcznie tkane Uppy czy W&W po prostu mi się nie podobają.
mam juz obie - braida i river. jutro sprobuje zrobic zdjecia, bo dzis juz nie zdazylam. w glowie mi sie chyba przewrocilo, ale zadna mnie za serce nie zlapala... jeden len zostaje, bo nosne to to jest - na dzis braid leci. najpierw ktorys sprobuje wymienic na willow, jak sie nie uda to braid chyba na ebay pojdzie i sfinansuje pre-orderowe natki :ninja: jakis taki za ciemny jest, niestety...
ooo zrób foty rivera i się pochwal! mówisz ze ciemny też jest??
Natalia:kiss: foteczki!!!!!!!
moj willow pewnie doleci koło piatku (wysłany we czwartek) to wtedy tez obfoce :)
Natala, godzcie się dla forumowego dobra :D
sa fotki. tylko mam problem ze zlapaniem koloru willow river. jakas ta nitka jasna wychodzi za blada, na niektorych zdjeciach wyglada wrecz jak ta z braida - a braid ma ecru, river - zielona jasna. jutro sprobuje jeszcze zrobic w srodku, z lampa (dzisiejsze foty sponsorowala wiosna, ktora przyszla na dwa dni - jesli wierzyc prognozie :evil:).
najpierw obie - w sloncu
https://lh5.googleusercontent.com/-i...0/IMG_5118.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-O...0/IMG_5122.JPG
teraz braid solo - prawa i lewa strona
https://lh5.googleusercontent.com/-f...0/IMG_5129.JPG
teraz river - prawa/lewa (w rzeczywistosci lewa jest bardziej zielona)
https://lh3.googleusercontent.com/-e...0/IMG_5132.JPG
i jeszcze jedno porownawcze, to bardziej w cieniu robione
https://lh3.googleusercontent.com/-n...0/IMG_5257.JPG
sprobuje jutro zrobic lepsze river, moze sie uda. i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia willow:)
Pieknosci! :D
Podobają mi się obie :love:
natala super fotki - moje też dziś doleciały - oby i wiosna wraz z ichnią zielonością zawitała
no zesz
ten river fajny :hide::twisted::duh:
A ja jestem dziś przeszczesliwa pomimo nagminnego calodziennego marudzenia syna mego z poodu zebow wzrostu, bom dzięki dobrej duszyczce na tym forum Aspena dostala!!!! Jupi!!! Dziekuje dobra kobieto za dobre serduszko twe! :D
Przed końcem tygodnia ma być pierwsze losowanie.
A skąd te wieści? Wiadomo co będzie losowane?
Podpinam się pod te pytania:) Wiadomo, co będą losować i czy już mogę sobie kolejne pomarańczowe indio kupić :D?
No jestem ciekawa jak takie losowanie w praniu wyjdzie... Jak mnie wylosują to stawiam piwo ;)
Wieści z FB, znaczy ktoś napisał do Oschy maila i taką odpowiedź dostał, że pracują nadal nad systemem losowania, ale wygląda na to, że pod koniec tygodnia będzie pierwsze losowanie. Nie wiadomo co będą losować.
Hmm... jestem ciekawa jak to tym razem będzie, tak od strony technicznej.
No i czy znów wielki niewypał i setki pretensji czy pójdzie gładko :hmm:
Też jestem ciekawa jak to wyjdzie :rolleye:
Hehehe, teraz im się system random zawiesi - ale by była "siara" :lool:
No ale rejestruje sie do losowania przez ich strone, czy przez fejsa? Bo juz zglupialam.
Przez stronę ma być. Ale na razie nic tak naprawdę nie wiadomo.
dojechał Willow! śliczny!
kolory bardzo wiosenne ,zielony soczysty :)
fotki bedą później. echh szkoda ze mam tylko 3ke .. no ale dobre i to!