Witam wszystkich. Mi znajoma poleciła to forum :D
Wersja do druku
Witam wszystkich. Mi znajoma poleciła to forum :D
Mnie również poleciła znajoma w związku z klubem Kangura, od tamtej pory zgłębiam i coraz bardziej mi się tu podoba!
A ja po prostu natknęłam sie na forum w internecie
Ja również - chyba po prostu przez wyszukiwarkę.
ja trafiłam tutaj poprzez google
a ja przez facebooka :)
Ja uparcie szukałam wiedzy na temat pieluszek wielorazowych oraz jakiegoś fachowca , który by doradził i uszył coś dla mojego malucha. No i trafiłam w sedno:-)
Przez googla szukając informacji o chustowaniu i pieluszkach wielorazowych :)
A ja dostałam cynk z innego forum:)
weszłam, bo chciałam kupić chustę, znajoma mi dała adres (wcześniej zapoznałam sie z chustami przez inne stowarzyszenie). Przyznam się teraz, że na początku czułam się tu nieswojo... wciągnęłam się jakoś tak po paru miesiącach.
Znalazłam w google :)
byłam na spotkaniu klubu kangura i tam usłyszałam o tym forum
ja szukałam informacji o pieluszkach wielorazowych i muszę przyznac, że jestem pod wrażeniem wiedzy jaką można tu zdobyć :D
ja przez znajomą..... z której jako bezdzietna matka śmiałam się, że ciągle wymyśla nowe powody żeby mieć inną szmatę....wtedy myślałam, że wystarczy jedna chusta :ninja:
Szukałam jakichkolwiek informacji o chustach. Byłam zdesperowana, bo syn nie chciał się odkleić ode mnie ;) No i chusty pokochałam i wpadłam jak śliwka w kompot :lol:
Cześć!
Ja już od kilku osób słyszałam o tym forum przy okazji różnych rozmów (głównie dotyczących pielęgnacji i tematów pokrewnych), a dziś spotkałam się z koleżanką, z którą jakoś zaczęłyśmy rozmawiać o chustach i mnie tknęło, żeby tutaj w końcu dołączyć. Mam półrocznego synka, używamy chust tkanych - wiązanej i kółkowej (wielokrotnie ratowały mnie na spacerach i zakupach), jednak nie czuję się w temacie super mocna i chcę się dowiedzieć więcej. Pozdrawiam wszystkich!
witam Wszystkich, trafiłam tutaj przez moją znajomą, postaram się to wszystko ogarnąć jakoś.... :)
Witam wszystkich :) Ja poznałam forum dzięki koleżance, kiedy okazało się że mój dzidziuś jest zupełnie niewózkowy :)
Witajcie dziewczyny!! :) :welcome:
Trafiłam na forum z forum rówieśniczego. Na rówieśniczym jestem od dawna, ale ono się przekształciło w coś bardziej osobistego. Tu szukam raczej rzeczowych spraw :)
Hej! ;) Ja dotarłam tutaj dzięki google, szukałam informacji nt. pieluszek wielorazowych :) przy okazji znalazłam masę informacji dotyczących chust, których idea bardzo mi się podoba ;)
To witam się i ja :)
Forum podczytywałam dłuższy czas, zarejestrowałam się niedawno. Pierwszy raz przypadkiem trafiłam tutaj szukając informacji o wielopieluchowaniu i dziękuję za skarbnicę wiedzy, jaką jesteście :thanks:
Z chustami mam mniej do czynienia, używam raczej w domu ale zakupiłam pierwszą prawdziwą LL i zamierzam iść z chustą "na zewnątrz" ;)
No to i ja się przywitam. O chustach czytałam trochę na innym forum i chyba ktoś polecał wasze forum jako skarbnicę wiedzy. Chusty zawsze mi się podobały i wiedziałam, że to coś dla mnie jak zostanę mamą :wrapmom:. Na razie czekam na pasażerkę, która będzie podróżować ze mną w chuście, a tymczasem noszę ją w brzuchu :-) Ostatnio zgłębiam też zagadnienia związane z pieluchami wielorazowymi.
A dziś na forum trafiłam jak googlowałam coś o pięknej chuście girasol opuncja w której się zakochałam od pierwszego wejrzenia. Niestety widzę, że na bazarek chustowy na razie nie mam wstępu. Jakby ktoś miał do sprzedania tę opuncję to dajcie znać proszę.
Szamanka - zdaje się że musisz napisać gdzieś indziej jakiegoś posta, to jest zabezpieczenie przed botami prawdopodobnie, albo innymi robakami :p.
Szamanko na stragan chustowy nie ma ograniczej. Spokojnie wejdziesz do niego. Zachecam rowniez do dodania watku w dziale kupie na straganie. I oczywiscie witam na forum :)
Rzeczywiście, na stragan mogę wejść. Wczoraj tylko pobieżnie zerknęłam, że żeby wejść na bazarek trzeba mieć 100 postów, a stragan jakoś przeoczyłam. Już udało mi się namierzyć opuncję :-)
Gosiu, jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży.
Witajcie!
Ja trafiłam również przez wyszukiwarkę, po wpisaniu pieluszki wielorazowe forum. Jeszcze przed ciążą marzyły mi się takie piękne pieluszki, które "zadbają" o zdrowie Maluszka. Od początku dosłownie nurkowałam w całych górach informacji, a zachwyt rósł i rósł :rolleyes:
Dziękuję Wam bardzo, że dzielicie się tutaj TAK CENNĄ wiedzą i dzięki temu wiele mam może zanurkować w temat :-)
Cześć wszystkim:)
Szukam Girasolów i tak trafiłam do Was:) Jeszcze nie noszę, ze starszą córką (2,3l) jakoś się zgapiłam, pod koniec stycznia - mam nadzieję - zacznę nosić synka:)
Póki co czytam, szukam filmów instruktażowych (mieszkam w Danii, tutaj nie ma zbyt wielu doradców) no i szukam wymarzonego pasiaka:)
Pozdrawiam wszystkich!
witam wszystkie dziewczyny!
O forum słyszałam już wcześniej, ale nie zaglądałam tu często. Niedawno na facebooku ktoś coś o tym wspomniał i tak trafiłam tu ponownie. Zarejestrowałam się i od razu wyhaczyłam chustę jakiej szukałam :) Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie! Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona (ja i moja 7-miesięczna córka) :)
Pozdrawiam i do napisania!
Siemka, jestem Alicja. O forum widziałam już jakiś czas lecz dziś postanowiłam się zarejestrować :) Głownie śledzę wpisy na grupach na FB :)
Hej. Forum znalazłam przy okazji pierwszej fazy paniki, że nie mam siły nosić swojego malucha i że na pewno na rękach noszę go źle. Czytam Was z doskoku, na rozwalonym telefonie, więc łatwo nie jest, a panika w pełni rozwinięta :)
Witam serdecznie, ja zaś trafiłem przypadkiem, ot szukam instrukcji obsługi córeczki i z ciekawością przeglądam zawarte tu informacje. W końcu trzeba zabłysnąć przed Małżonką mądrze brzmiącymi terminami. Zosia ma już 6 miesięcy, a ja wiem że nic nie wiem.. mam nadzieję zmienić ten stan rzeczy
Pozdrawiam Tadek
U mnie w sumie też to przypadek- chciałam chustować.
Witam wszystkie nowe osoby :) Milo Was widziec na forum, a jeszcze milej czytac w roznych dzialach
Tadku owocnych poszukiwan :)
Witam,
na to forum trafiłam jakiś czas temu,dzięki osobie która opowiadała o chustach podczas drzwi otwartych w szkole naturalnego rodzicielstwa (miałam być max 30 min aaa byłam pół dnia ;) ), bardzo spodobała mi się ta koncepcja.
Na razie jestem na etapie poszukiwań, nadal czuję wielki niedosyt informacji na ten temat. Póki co bardziej zgłębiam się w tajniki pieluszek wielorazowych. Marzy mi się wielopieluchowanie od samego początku, nie wiele zostało mi czasu, troszke już kupiłam. Wiedzę czerpałam z fb i stąd.
Pozdrawiam
Bajkas witaj :)
Szukałam opinii o pieluszkach ....
Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2
Cześć.
Czytam od jakichś dwu dni. Przymierzam się do chustowania i pieluchowania od początku a forum daje niezłą wiedzę (choć trochę się gubię... za dużo wrażeń). Pewnie będę tu też coś kupować :-)
Witaj Kasianie