IzaBK - mam :)
Wersja do druku
IzaBK - mam :)
:applause:Brawo!:applause:
A z czego?
przedmiot głupi niezwykle - nazywał sie "Człowiek i społeczeństwo", a do egzaminu trzeba było wkuć 120 stron danych z raportów CBOSu... :duh:
:omg:
mi. - gratulacje! :)
IzaBK - sojowe brzmi pysznie... tyle, ze teraz to już nie zdążę przed wakacjami...
może jak wrócę?
w sierpniu jesteś?
hahaha, no okolice warszawy to rzeczywiscie szeroki opis ;-)
chodzi o największe miasto pod Podkową Leśną :-D
jestem w domu w drugiej połowie sierpnia :-)
dzis znów szarooo
GM, miasto krówek, czy w stronę Wawy?? ;)
w strone wawy :-) ciepło ciepło cieplej :-)
to już tylko Pruszków został...:mrgreen:
witaj endurka :hello: przygarniemy Cię z radością. i tu i na spotkaniach super fajnie jest :lol:
tylko uważaj, bo kiedy słyszę
demonicznie świecą mi się oczy :twisted: bom ja żałośnie niemobilna a rozpaczliwie towarzystwa spragniona :mrgreen:
Izu, Pi żałował żeś o tej kawie dzień wcześniej nie wspomniała :ninja: powiedział, że zawiózłby mnie rano a odebrał wieczorem :lol:
endurka - bingo :-)
chocoblok - hmm.. to jak znów bedzie kawowo, a Ty bedziesz miala transport to zapraszam :-)
Kochane, jadę na to cholerne wesele... do Zakopanego...
temperatura ma nie przekraczać 15st, zamysł zakładania eleganckiej kiecki na imprezę pod chmurką bez namiotu padł :(
jadę z dość... hmm... dziwnym nastawieniem.
ale może będzie dobrze.
wracam w poniedziałek wieczorem. chyba, że nam się spodoba w górach i sobie przedłużymy ;)
a z jaką częstotliwością spotykacie się zazwyczaj?
:-) w pierwszym poście w tym wątku sa zachowane dla potomności dokładne daty i składy naszych spotkań :-)
ale ładnie na dworze :-D zaraz jadę Was zdradzać na polach mokotowskich ..
poważnie? u Was ładnie?
TU jest 10 stopni i szaro... :(
ale za to Ty masz góry :-D a w ogóle to co Ty na forum robisz? szalona, hahaha
w środe idziesz do zoo...
w środę idę do zoo? ja? fajnie!
dawno nie byłam w zoo...
chocoblok - ok, Ty też idziesz do zoo :-) w życiu bym Cię nie wykluczyła, no co Ty!!! Warszawa się spotyka w środę w zoo, 10.00.
endurka - zrób sobie suwaczek, będziemy razem z Tobą odliczać czas :-)
mi. - kac wyleczony? wracasz do nas, czy zostajesz na dłużej? jak pogoda?
LittleMonster - hahaha, odpowiadajac na retoryczne pytanie z innego wątku - ja wlasnie karmie, pizza mi rosnie, po obbiedzie znów na dwór idziemy :-) a Ty kryjesz sie przed upałem w domu?
Niezupełnie... jakieś ssanie mi się włączyło i właśnie do forum zeżarłam cały słoik powideł śliwkowych. Roboty mojego Taty, bez cukru, więc tłumaczę sobie, że to jakbym po prostu dużo śliwek zjadła :duh:
To możę wylezę na taras i pranie rozwieszę :roll: (czy to polityczne w niedzielę pranie robić? ale czwartek i piątek było mokro i zimno, a wczoraj już jedno poszło i dalej się stos brudnych wysypuje...)
to jest bardzo polityczne ;-) ja codziennie wieszam co najmniej jedno.. przy trójce jeden dzień obsuwy to tragedia...
wow, okolice Żabiej tzn. gdzie? A okolice Żyrka?? Mam pewien pomysł...
Suwaczek próbuję wcisnąć tu od zalogowania średnio 3 razy dziennie i ciągle coś mi się nie udaje :/
jam choco z Wiskitek :mrgreen:
a co Ci z suwakiem nie wchodzi?
oo Wiskitki, szukaliśmy tam kiedyś domu nawet
suwaki robię i na suwaczki.com i na lilypie i z obu kopiuję bbcode i nie chce się on wkleić w okno, a jak uparcie przepiszę go, to krzyżyk się robi... nigdy na innych forach tak nie miałam...
hmm stworzyłam nowy suwak i jest ok :dunno:
edit: endurka, a gdzie wklejasz kod?
meta kazała wklejać w to duże okno, ale mi tam wogóle nic nie chce się wkleić, na dziś wysiadam, jutro powojuję z tym od nowa...
no właśnie o to mi cho ;) bo pisałaś, że wklejasz tam gdzie adres URL (przynajmniej tak zrozumiałam) a to ma być w dużym oknie :D
no szkoda, że w Wiskitach domu nie kupiliście :(
no, dobra - cały ten zakopiański cyrk skończony.
kaca ni ma, zapas oscypków jest ;)
jutro wyruszamy skoro-świt!
w środę postaram się dotrzeć do ZOO :)
endurka, choco - może Wy jednak też?
ja tam chętnie bym wpadła i wzięła choco, ale aktualnie nie mam chusty, tzn. jadą już, ale jeszcze ich nie ma, a w starego elastyka nie zamotam, bo mi młody wyrósł...
Choco, na razie jeszcze nie kuiliśmy nigdzie, a Wiskitki są nadal brane pod uwagę ;)
ja Ci mogę chustę pożyczyć, to nie problem żaden.. ale okazało się, że do czwartku włącznie jestem niezmotoryzowana :-( zastanawiam się teraz, co zrobić..
gdybym tylko miała 6osobowe auto....
endurka - dzieki za checi ;-) ciągle masz krzyzyk.. mysle, ze zły kod wklejasz bo ze w dobre miejsce to na pewno - krzyzyk jest w dobrym miejscu i linkuje do suwaczki.com..
prawdopodobnie da sie dojechac pkp.. np. na wileński bym dojechala to rzut beretem do zoo, tylko nie wiem, czy jest bezposrednie połączenie ode mnie..
widać ten przeklęty suwak?
nie chciał się wkleić ze zdjęciem tylko sam :/
jest :-) fajnie!!
endurka, widze, ze nasze dzieci urodzily sie w podobnym czasie :)
a ja dzisiaj jestem po usunieciu "8" i boli... :/
ehhh... dobrze, ze wakacje za chwilke... w srode wyruszamy!