Jakżeby inaczej:) Chociaż ciężki to był wybór. Ale bawełny u mnie pod dostatkiem, także stanęło na afrodycie. Wzięłam 6 i teraz myślę jeszcze nad jakąś 3-4, tylko zupełnie nie wiem, czy eros, czy waniliowe:hmm:
Oj, ciężkie jest życie z nałogiem;)
Wersja do druku
Ja wziełam waniliowe, ale ciągle mnie dreczy czy jeszcze nie dołozyc erosa:hide:
Czemu preorder jeszcze wisi?
Hmm, w Erosie ten kontrast jest piękny :)
ale może lepiej Wanilię? :hmm: po pierwsze z jedwabiem, po drugie na lato jasna szmata jak znalazł, po trzecie jak Ci się znudzi, to możesz zawsze posłać do farbki.
Co do nałogu, oj tak... :roll::sick::lol:
Pre-order jest dziś do 11 wieczorem :)
Niech zamkną już ten preorder, bo jeszcze głupia róże zamówię:duh:.
zamówiłam tylko Nebulę w rozmiarze 2
(i kotki khaki Nati:hide:)
aaa już koniec :bliss:
Teraz czekamy jedynie 3 miesiące na chusty! :rolleye::hide:
Nie wiem czy moge tutaj ale zaryzykuję:hide:
Moge odstapić swoje preorderowe róże waniliowe 6-kę:)
Mam 5-kę a że jest wystarczająco długa to 6-ka nie bedzie nam potrzebna ( pierwotnie planowałam, sprzedać 5-ke i zostać przy 6-ce ale okazało sie, ze nie bedzie to konieczne).
Ktos chętny:ninja:
Mam pytanie bo ja jeszcze świeżyna w temacie :roll:- czy jest w ogóle jakaś szansa na kupienie sobie SN z ich strony www? Czy to się rozchodzi w 5 sekund? Czy wiadomo wcześniej? Jak to jest, oświećcie mnie proszę :duh:.
Właśnie zmieniają sposób "zdobywania" chust - będą losowane na zasadzie systemu random. Czyli wszyscy chętni się wpisują z odpowienim numerkiem, a system losuje tyle numerków ile mają chust. Szczęśliwcy dostają fakturę do zapłacenia i czekają na przesyłkę ;) Na razie nic do końca nie wiadomo, bo ciągle dopracowują system...
Słuchajcie, bo ja zachorowałam na brukselki....
Czy może mógłby mi ktoś odstąpić różyczki z jedwabiem trójeczkę? :mighty:błagam :mighty:
Ok, różyczki już mam, chciałam Wam napisać, że Osza odpisała do jednej kobitki na fb, że na opłacenie zamówienia z preorderu są 2tygodnie od dostania faktury - mnie to cieszy, powinnam zdążyć sprzedać coś :)